De waarde van een samenwerking met een VA mentor.

Als je wilt dat je VA bedrijf groeit, is het interessant om iemand te hebben die jou ondersteunt én begeleidt in jouw groeiproces.

Een VA mentor heeft ook ervaring als VA

De meest essentiële waarde van een VA mentor is ervaring. Ik heb ervaring als VA én ik heb mijn struggles gehad én mijn fouten gemaakt. Maar ik heb ook successen gekend. Aangezien ik heb gestaan waar jij nu staat, kan ik alles met jou delen wat op mijn ondernemersreis reeds op mijn pad is gekomen. Dat is toch super waardevol, niet?

Netwerk van contacten

Eén van de grote voordelen van het werken met een VA mentor is de toegang tot haar netwerk van contacten. Ik heb ondertussen al een mooi netwerk opgebouwd en deze belangrijke zakelijke contacten en potentiële klanten die ik in mijn netwerk heb, zal ik met jou delen tijdens mijn begeleiding.

Een VA mentor zorgt voor verantwoording

Eén van de dingen waar veel VA’s mee worstelen is motivatie. Alleen thuis werken kan eenzaam zijn voor sommigen. Om jouw demotivatie te bestrijden, houd ik jou verantwoordelijk voor jouw doelen op wekelijkse basis. Ik zal jou bij elke stap motiveren en aanmoedigen, ik ben jouw persoonlijke cheerleader!

 

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Als VA’s moeten we omgaan met veel verschillende soorten ondernemers en taken en het is heel logisch dat we misschien niet alle antwoorden en oplossingen hebben. Tijdens mijn mentorship kunnen we samen die vragen tackelen én kan ik jou extra uitleg geven bij zaken die jij graag wilt weten.

Jouw volledig potentieel bereiken

Door beperkte ervaring weet je soms niet waar je potentieel ligt. Als VA mentor kan ik jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk maar ik wil je helpen met alles uit jezelf te halen dus dan mag het wel al eens oncomfortabel voelen. Je heb hiervoor in ieder geval mijn onvoorwaardelijke steun. Ik geloof in jou én wil samen met jou resultaten bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden. 

Dit is wat ik doe als VA mentor én ik doe dat super graag.

Denk jij ondertussen de waarde van een samenwerking met een VA mentor volledig te begrijpen en wil je dit ook?

Bekijk dan zeker mijn mentorship aanbod.

Case Study | Online Product Academy

Bron Online Product Academy https://onlineproductacademy.com/case-study-het-verhaal-van-ilse Ilse Schops van Hands-on Hero maakte het waar en leeft haar droom. Of toch bijna. Want terwijl haar balans tussen

Lees verder »