Creëer je
VA bedrijf
op jouw voorwaarden

Groepstraject speciaal voor Virtual Assistants die een jumpstart willen maken.

Wil jij terug plezier in je werk ervaren in combinatie met méér tijd voor je gezin?
Een succesvolle onderneemster zijn alsook een aanwezige mama?
Maar weet je niet goed hoe je dit kan bereiken?
Met VA Jumpstarters kan dit allemaal.

VA Jumpstarters zorgt voor

een solide basis voor je VA bedrijf,
waarin je de strategie leert om nieuwe klanten aan te trekken en inkomsten te genereren.

Hé powervrouw, herken jij dit? Jij...

 • hebt het gevoel dat je voortdurend achterloopt op wat er gebeurt. Schipperen tussen jouw job in loondienst en mama zijn mat je compleet af.

 • wilt ook graag die keukentafel of die zetel eens uittesten als bureau, met een tasje koffie of thee, gezellig achter die laptop kruipen én geld verdienen. Maar hoe dan?

 • wilt de vrijheid hebben om zelf te kiezen voor wie jij werkt en aan jouw eigen voorwaarden maar waar vind je dan die klanten?

 • hebt nood aan meer werkplezier en voldoening want dat is helemaal zoek in jouw huidige job.

 • voelt je onzeker want wie wilt jou nu als VA? Tegelijk weet je dat je zoveel kan betekenen.

 • hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

Ook jij kan een succesvolle VA worden.

Het enige wat je hoeft te doen, is ontdekken hoe dat voor jou mogelijk is. Het is van belang om naar jou als individu te kijken en te begrijpen waar je enthousiast van wordt. Zodra je een strategie hebt gevonden die aansluit bij jouw planning en doelen, zullen alle mogelijkheden voor je opengaan. Ik help je graag bij het uitstippelen van jouw weg naar een succesvol VA bedrijf. Om die reden heb ik dit VA Jumpstarters traject ontworpen.

💗 No extra words needed 💗

Het zou toch fantastisch zijn als...

 • jij een vrolijke aanwezige mama kan zijn voor jouw kinderen. Er is terug balans tussen jouw werk en jouw gezin.

 • jij lekker met je laptop kan neerploffen in jouw zetel en klantenwerk kan doen. Wow, dit is écht zalig.

 • jouw potentiële klanten jou benaderen in plaats van andersom. Je hoeft niet meer zelf achter klanten aan te hollen.

 • je terug plezier ervaart in je werk en de nodige voldoening er uit kan halen. Je hebt klanten die jou waarderen en je overladen met de tofste opdrachten.

 • je jouw eigen capaciteiten als VA hebt ontrafeld en dit feilloos kan toepassen.

 • je zelfverzekerd aan de slag kan gaan want je kent nu de ins & outs van het VA vak.

Wees jezelf, dit is je enige kans om origineel te zijn.

Reviews

Zo hoor je het ook eens van een ander.

Na VA Jumpstarters is jouw leven écht veranderd.

Na dit traject

 • heb jij een solide basis staan van jouw eigen VA bedrijf.

 • weet je met welke klanten je dolgraag werkt en trek je klanten aan die jou laten shinen in jouw VA rol.

 • heb je jouw talenten ontdekt waardoor je jouw aanbod helder hebt, een duidelijk aanbod waar jij en jouw klant heel blij van worden.

 • ga je geld verdienen door te doen wat je leuk vindt. Kun je eindelijk stoppen met die energieslurpende job in loondienst.

 • ervaar je rust in jouw gezinsleven & jouw ondernemersleven.

 • geniet je met volle teugen van je nieuwe droomleven, your VA life is born.

Het VA Jumpstarters traject omvat mijn 20 jaar aan waardevolle inzichten uit mijn corporate carrière, evenals mijn ervaring als VA en VA Mentor. Ondertussen hebben méér dan 100 VA’s mijn traject gevolgd.

De VA Jumpstarters training is doordacht vormgegeven, met een gestructureerde benadering die je stap voor stap begeleidt in het verwerven van de kennis en vaardigheden die essentieel zijn om consistente, ideale klanten aan te trekken en een winstgevend VA bedrijf te runnen.

Mijn VA Jumpstarters traject omvat concreet:

Tweewekelijkse Q&A sessies

9x coaching sessies in groep (online) van 1 uur waarin we gezamenlijk je vragen bespreken en ruimte bieden om eventuele bedenkingen en zorgen te delen, zowel met mij als met de andere VA's. 4 maanden toegang tot deze Q&A sessies.

Telegram support

Om ervoor te zorgen dat jij altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt bied ik elke maand de mogelijkheid om 1-op-1 ondersteuning te krijgen via Telegram. Deze maandelijkse Telegram ochtend is super waardevol.

Online cursus

Een volledige online cursus in tekst (via Trello) waarin al mijn kennis en ervaring is gebundeld. Alles wat je als VA moet weten staat in de cursus, écht alles. Je behoudt permanent toegang tot deze cursus.

Masterclasses

Opgenomen Masterclasses van experts te bekijken wanneer het voor jou past. Enkele thema's: Canva, SEO, LinkedIn, Storytelling, Social Media, Sales, Productiviteit, Tech Support, Website. Deze Masterclasses zijn samen maar liefst méér dan €1000 waard.

Legal docs

Je ontvangt een juridisch pakket speciaal opgesteld door een jurist voor VA's. Inhoud juridische kit: template contract, Algemene Voorwaarden, Privacybeleid.

VA Community

Liftetime toegang tot exclusieve besloten Facebook VA community waarin je de mogelijkheid hebt om samen te brainstormen en gezamenlijk te groeien.Hier kan je niet alleen jouw vragen droppen, maar ook snuffelen tussen de vragen en antwoorden van anderen.

Instagram kit & Notion Workspace

Je ontvangt Canva templates met 50 Insta posts, 50 stories, highlight covers en hashtags alsook een compleet afgewerkte Notion workspace die je kan inzetten voor jouw VA bedrijf.

Extra kortingen

Exclusieve korting op het technisch videoplatform Tool Tank van Silke van den Broeck en 10% korting op een branding fotoshoot van Djuli Bravenboer.

Trello opleiding

In deze cursus (van Ilse Lathouwers) leer je wat Trello is, hoe je ermee werkt en hoe je het kan inzetten in jouw VA bedrijf. Je krijgt concrete voorbeelden van borden die je kan opzetten en je leert hoe je eenvoudige automatisaties opzet waarmee je nog meer tijd bespaart. Goed om te weten: Trello kan je gewoon gratis gebruiken.

Instagram training

In deze Social Media cursus (van Annelien Hacha van Office Hero) specifiek gericht op Instagram, leer je hoe je jouw Instagramprofiel moet optimaliseren, hoe je jouw social media strategie moet uitschrijven zodat je een stevig fundament hebt en jouw eigen story kan maken alsook posten omdat het écht goed voelt en niet omdat het moet.

Cursus Plannen

In deze cursus (van Willeke Vanoirbeek) leer je hoe je een planning maakt die echt bij jou past, hoe je jouw persoonlijke jaardoelen stelt én behaalt, en hoe je zonder stress die doelen bereikt. Je ontdekt hoe je flexibel kunt plannen en helemaal kan genieten zonder schuldgevoel

WordPress training

In deze WordPress cursus (van Joyce Welkenhuysen van Joynmi) leer je hoe je zelf jouw eigen website kan maken in WordPress.

Jouw investering

€1795

(7 termijnen van €287 excl. btw)

Happy coachees

Karin Springael van Office Consulting

Hi, ik ben Ilse

VA Mentor en VA Matchmaker alsook een trotse moeder van twee fantastische jongens.

Deze twee jongens zijn mijn onuitputtelijke bron van inspiratie waarom ik in oktober 2021 de beslissing heb genomen om een Virtual Assistant te worden.

Mijn leven als VA heeft niet alleen mijn gezinsleven getransformeerd, maar het heeft het ook verrijkt. Eenmaal gestart, verdween de ochtend- en avondrush. Ik bepaal nu mijn eigen werkuren en doe dat allemaal vanuit het comfort van mijn eigen huis. Als gevolg daarvan ben ik een gelukkige moeder, en zoals het spreekwoord zegt, ‘happy mom, happy kids, happy family’.

Maar er is meer dan dat. Mijn leven als VA heeft me de vrijheid gegeven om te floreren in mijn carrière en tegelijkertijd de tijd door te brengen met de mensen van wie ik het meest houd. Het is een leven waarin ik mijn passie volg en tegelijkertijd mijn gezin koester.

Als jij ook wilt ervaren wat het betekent om zowel een succesvolle professional als een zorgzame mama te zijn, dan is het leven als Virtual Assistant misschien wel jouw antwoord.

Doe mee aan dit avontuur en ontdek de balans, de voldoening en de vrijheid die het met zich meebrengt.

Word een VA en creëer een leven dat zowel krachtig als betekenisvol is, voor jezelf en je dierbaren.

Ik heb de liefste klanten 🤩

FAQ

Most frequent questions and answers

Ja dat kan 😉

Ik snap maar al te goed dat je het spannend vindt en dat je graag eerst even in gesprek gaat met een ervaren Virtual Assistant zodat al jouw twijfels, vragen en bezorgdheden kunnen behandeld worden. Boek via deze link jouw gesprek in met Ilse Lathouwers. 

Ilse Lathouwers, team member van Hands-on Hero alsook oud-klant van me, is al meer dan 13 jaar zelfstandig ondernemer. Ilse heeft mijn VA programma gevolgd en kan vanuit dat perspectief héél goed met je meedenken. Zij kijkt tijdens jullie gesprek persoonlijk met jou mee of ook jij VA kan worden.

Boek via deze link jouw gesprek in met Ilse Lathouwers.

Er zijn al verschillende vrouwen ingestapt in mijn traject zonder reeds een btw nummer te hebben, zij waren dus ook nog geen zelfstandige op het moment dat ze instapten in mijn traject. Dat hoeft dus ook helemaal niet. Als die eerste klant in zicht is, kan je vrij snel alles in orde krijgen om officieel van start te gaan met je zelfstandige statuut.

Voor jou! 😜
Het is geschikt als jij wilt starten als Virtueel Assistant of als je recent bent opgestart. Het is voor startende VA’s met een omzet van 0 tot 2 à 3K.
Ook al heb je nog totaal geen ervaring als onderneemster of heb je in loondienst niets vergelijkbaar gedaan, toch kan je succesvol worden als VA met behulp van mijn traject. 

Het is ook voor jou als jij klaar bent met:

 • het volgen van andere VA’s waardoor je alleen maar onzekerder wordt.

 • je eigen perfectionisme en belemmerende overtuigingen

 • het regelmatig vastlopen omdat je praktisch gezien niet goed weet welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen

 • het gevoel hebt dat je nog niet goed genoeg bent

 • het werken voor een baas en je tijd (werk, gezin, jezelf) niet zelf kan indelen

 • niet weten hoe je aan klanten moet komen, omzet realiseert en je bedrijf laat groeien

   

 • Als je écht op zoek bent naar volledige 1-op-1 begeleiding en iemand die met jou samen een plan op maat gaat schrijven. Ik ga tijdens de Q&A sessies alle vragen beantwoorden alsook in de FB community, maar het blijft een groepsprogramma en geen 1:1 mentorship.
 • Als jij nog niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen en daadwerkelijk in actie te schieten. Zonder actie, geen klanten.
 • Als jij verwacht dat instappen in een traject een magisch wondermiddel is en helemaal in de slachtofferrol gaat kruipen als het jou niet lukt om een fijne business voor jezelf op te starten en de schuld hiervan direct bij anderen gaat leggen zonder eerst eens goed naar jezelf te kijken. I know, harde woorden, maar ik wil enkel een fijne vibe vol enthousiaste mensen in mijn community. Ben jij dat niet, dan pas je niet in mijn community.

Het is begrijpelijk dat je denkt: “Kan ik dit niet gewoon zelf doen? Heb ik echt een opleiding nodig om Virtueel Assistent te worden?”

Check the bigger picture: Statistieken tonen aan dat van alle starters, 30% binnen een jaar ermee stopt.

De reden?

Vaak omdat ze niet hebben geleerd hoe ze een bedrijf succesvol kunnen opzetten. Ze missen de kennis om een stevige basis te leggen waarop ze kunnen bouwen.

Het zelf uitzoeken en leren van alles kost ontzettend veel tijd. Terwijl jij aan het worstelen bent met je aanbod, marketing en verdienmodel, had je al klanten kunnen helpen. Als je de tijd en moeite die je hierin steekt berekent, dan is de investering in een traject absoluut de moeite waard. En vergeet niet wat je allemaal krijgt in het VA Jumpstarters traject.

Denk aan de waardevolle groepscoaching die je helpt grote stappen te zetten met je bedrijf, het uitgebreide VA netwerk waar je deel van uitmaakt, en mijn matchmaking database waar je potentiële klanten kunt vinden.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over juridische kwesties, want je ontvangt een juridisch pakket van mij.

En het allerbelangrijkste is dat dit traject ervoor zorgt dat je echt transformeert naar een top VA waar de markt om staat te springen.

Door deze opleiding leg je een solide basis waardoor je je klanten veel beter begrijpt en hen effectiever kunt helpen bij de groei van hun bedrijf.

Dit plaatst jou aan de top van de VA-branche, met zekerheid voor de toekomst.

Dus ja, hoewel je het misschien zelf zou kunnen doen, kan mijn traject je de tools, kennis en ondersteuning bieden die je nodig hebt om echt succesvol te worden als Virtueel Assistent.

Het doel is om jouw eigen VA bedrijf succesvol op te starten, jouw eerste klanten te vinden, te leren hoe van start gaan met marketing, hoe je eerste opdrachten aanpakken en doorgroeien naar vaste opdrachten.

Absoluut! Ook als je momenteel in een andere sector werkt, kun je succesvol een virtueel assistent worden. Je leert alles door simpelweg te beginnen. Met VA Jumpstarters krijg je alle tools aangereikt om je eigen VA-bedrijf op te zetten. Je wordt onderdeel van een krachtig netwerk van VA’s. Het draait allemaal om actie ondernemen. Wat cruciaal is, is doorzettingsvermogen, het leveren van topkwaliteit aan klanten, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Deze eigenschappen zijn essentieel voor succes als VA. Elke VA is ooit begonnen en heeft geleerd door te doen. Omring jezelf met de juiste ondersteuning, een VA coach mét ervaring als VA en collega VA’s zodat je niet alleen staat.

Onthoud, ervaring opdoen in de praktijk is de beste leerschool. En als je je wilt onderscheiden, streef dan naar excellentie.

Absoluut niet! In feite is het juist slim om tijdens dit traject te experimenteren en te ontdekken wat je het beste ligt. Het is een avontuurlijke reis vol nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Door je open te stellen voor verschillende taken en projecten, kun je je vaardigheden uitbreiden en je niche vinden. Dus waarom jezelf nu al beperken? Laat jezelf de vrijheid om te verkennen en te groeien.

De inhoud is HUGE 😜

 • VA Jumpstarters is allesomvattend. Het is zowel een uitgebreide cursus alsook groepcoaching mét maandelijks 1:1 Telegram support. Je hoeft niet eerst een andere opleiding te volgen. Mijn traject leidt jou op van zero to Hero. Het bevat alles wat je als opstartende VA moet weten.
 • Ik ga jou tijdens het traject begeleiden (via Q&A sessies, Trellobord, FB community, Telegram). Ik benadruk hier wel dat het geen 1:1 mentorship is, het is een groepstraject én alles verloopt in groep (met uitzondering van de maandelijkse 1:1 Telegram ochtend).
 • Je krijgt toegang tot 9 Q&A sessies in groep  De data van deze sessies ontvang je op voorhand. Je hebt 4 maanden toegang tot deze Q&A sessies.
 • Je ontvangt van mij waardevolle info via een persoonlijk Trellobord (= zeer uitgebreid cursusmateriaal). Je hebt lifetime toegang tot deze cursus.
 • Je wordt lifetime lid van mijn privé Facebook community BE YOUR OWN HERO
 • Je ontvangt geweldige extra’s die jouw VA business extra laten boomen. VA Hero Notion Workspace, VA Hero Instagram kit, VA Hero Legal Freaks kit.
 • Trello opleiding door Ilse Lathouwers ter waarde van €149
 • LinkedIn Masterclass
 • Instagram training
 • Cursus over plannen
 • WordPress cursus
 • Je krijgt een exclusieve korting van maar liefst €200 op het Tool Tank membership van Support Your Business.
 • Je ontvangt ook 10% korting op een branding fotoshoot van Djuli Bravenboer.

Tweewekelijks komt een selecte groep VA’s samen voor een interactieve online Zoom call waarin je vrij bent om al je vragen te stellen. Deze sessies bieden de gelegenheid om helderheid te krijgen over zaken die je niet volledig begrijpt of hoe je ze kunt toepassen in jouw VA bedrijf. Het is jouw persoonlijke moment om inzichten te verkrijgen en te groeien. Mocht je niet in staat zijn om live deel te nemen aan de groepssessie, dan is dat geen probleem. Je kunt je vragen vooraf aan mij doorgeven, en ik zal ze tijdens de sessie behandelen. Bovendien ontvang je altijd een opname van de sessie.
Tijdens de duur van het traject heb jij toegang tot 9 Q&A sessies in groep, 4 maanden lang.

Allereerst proficiat met deze stap! 🥳

Je kan onmiddellijk via alle knoppen die je op deze pagina tegenkomt betalen om in te stappen in het traject.

Je ontvangt direct toegang tot de VA Jumpstarters cursus in Trello, alsook toegang tot de VA community.

NU 😜

Het is een evergreen traject, het is dus doorlopend zonder vaste begindata om in te stappen.

Je kan elk moment instappen. Na betaling heb je direct toegang tot de Q&A sessies en je krijgt direct toegang tot de Trello cursus VA Jumpstarters, alsook toegang tot de FB VA Community.

Het traject duurt 4 maanden te tellen vanaf de eerste Q&A sessie.

De prijs van het traject is €1795 (excl. btw). Je kan het traject ook in termijnen betalen.
Naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook je tijd en energie investeert.

In mijn cursus leer je hoe je opvalt bij potentiële klanten en hoe je hen overtuigt om met jou samen te werken. Je krijgt praktische strategieën en tips om jouw VA-diensten effectief te presenteren en de juiste doelgroep aan te trekken. Bovendien bied ik je de mogelijkheid om je in te schrijven in mijn exclusieve VA Matchmaking database. Het is een extra kans om jouw VA-bedrijf te promoten en nieuwe zakelijke relaties op te bouwen.

Every level has it’s new devil.

Het zetten van een nieuwe stap betekent het betreden van een nieuw niveau. Hoewel je momenteel bekend bent in je branche en binnen je huidige bedrijf, brengt deze stap je buiten je comfortzone en opent het nieuwe mogelijkheden. Belangrijk is dat je deze stap op jouw eigen manier neemt, op het niveau waar je momenteel staat. Je brengt je bestaande kennis en ervaring mee, waarmee je klanten aantrekt die specifiek op zoek zijn naar jouw expertise.

Elke VA werkt op haar eigen niveau en helpt daarmee haar ideale klanten.

Dit biedt een prachtige kans om je verder te ontwikkelen en de uitdagingen aan te gaan die jij zoekt.

Ja, je kan het traject ook in 7 termijnen betalen. 

Ik begrijp dat het best spannend kan zijn om in jezelf te investeren. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Wat zou het je kosten als je besluit deze investering niet te doen? Hoeveel potentiële klanten en bijbehorende omzet zou je kunnen mislopen? En hoeveel frustratie ervaren jij en je naasten momenteel simpelweg omdat je wellicht niet de juiste stappen onderneemt? Soms is het goed om te overwegen wat het gebrek aan investering op de lange termijn kan betekenen.

Als Virtual Assistant heb je de mogelijkheid om een stabiel inkomen op te bouwen, omdat je vaak voor meerdere klanten tegelijk werkt op een structurele basis.

In vergelijking met veel andere ondernemers loop je met jouw VA-bedrijf aanzienlijk minder risico op grote inkomensschommelingen.

Natuurlijk, zoals bij elke onderneming, kunnen er inkomensschommelingen optreden, maar over het algemeen kun je verwachten meer te verdienen dan voorheen. Dit stelt je in staat om geld te reserveren voor vakanties, pensioen en andere doeleinden.

Bovendien is het belangrijk om te benadrukken dat het beroep van Virtueel Assistent tot de jobs van de toekomst behoort.

Veel ondernemers zijn nog niet bekend met het concept van een VA, wat betekent dat er tal van kansen en mogelijkheden liggen om te verkennen en te benutten.

Het besluit om zelfstandig ondernemer te worden kan een spannende stap zijn. Dat is volkomen normaal en iedereen die deze weg inslaat, ervaart dat gevoel.

Het is belangrijk te beseffen dat je niet alleen staat. Omring jezelf daarom met mensen die jou begrijpen en die beschikken over de kennis en expertise om jouw ondernemerschap te laten groeien.

Op die manier neem je de beste stappen om te groeien en succes te behalen. VA Jumpstarters sluit naadloos aan op dit principe. Je leert stap voor stap hoe jouw eigen VA bedrijf op te bouwen. Talloze vrouwen, die net als jij de spanning hebben ervaren, zijn je al succesvol voorgegaan.

Absoluut! Vooral wanneer je net je eigen onderneming bent gestart, is het van onschatbare waarde om meteen een solide basis te leggen. Het is helemaal geen probleem als je daarnaast nog in loondienst werkt. Alle sessies worden opgenomen, zodat je ze op je gemak op een later tijdstip kunt bekijken.

Het is geen goed idee om direct je job op te zeggen wanneer je begint als virtueel assistent of met dit traject. Het is verstandiger om eerst je VA-bedrijf op te bouwen naast je huidige job, op die manier verdeel je het risico en vermijd je meteen in het diepe te springen, financieel gezien.

Tegenwoordig is er nergens meer volledige zekerheid. Het voordeel van zelfstandig ondernemerschap is dat je over het algemeen meer verdient dan in loondienst, terwijl je vaak minder hoeft te werken voor hetzelfde inkomen. Dit stelt je in staat om extra te verdienen en een financiële reserve op te bouwen.

Voordat je de sprong waagt, is het belangrijk om jezelf af te vragen waarom je ondernemer wilt worden en wat het voor jou, je gezin en je omgeving betekent. De vrijheid en uitdagingen van het ondernemerschap verschillen enorm van het werken in loondienst.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te ondernemen naast hun job, dit is een opkomende trend in de markt. Je staat er niet alleen voor. Volg je passie, zoek uitdaging, groei en vrijheid. Aangezien je bij mij bent beland, heb je een diepgeworteld verlangen om als zelfstandige ondernemer te starten én wil je vrijheid voor jezelf creëren. Laat angsten en twijfels je niet tegenhouden. Ik begrijp die gevoelens, maar ik kan je helpen. Als ik het kan, kun jij het ook. Je staat niet alleen als je in VA Jumpstarters stapt.

Naast het belang van een goede laptop en snelle internetverbinding, is de investering in dit traject essentieel om jouw bedrijf succesvol op te zetten. Met VA Jumpstarters leg je niet alleen een solide basis voor je start als virtueel assistent, maar ook een unieke positionering in de markt als Virtual Assistant. VA Jumpstarters is de sleutel tot het bouwen van een bloeiend bedrijf en het bereiken van succes als VA.

Het is vanzelfsprekend dat je als VA je eigen werktijden kunt bepalen, op voorwaarde dat je hierover afspraken maakt met je klanten.

Het is essentieel om open communicatie te onderhouden om ervoor te zorgen dat je klanten op je kunnen rekenen zoals afgesproken. Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om deze afspraken na te komen. Flexibiliteit is een van de voordelen van het ondernemerschap, maar het is cruciaal om helder te communiceren om misverstanden te voorkomen.

Bij het opstarten van je eigen bedrijf komt er veel op je af. Gedurende deze periode krijg je begeleiding tijdens de Q&A sessies in je persoonlijke groei en leer je alle ins en outs van het (online) ondernemerschap. Je leert niet alleen hoe je je eigen marketing en sales kunt aanpakken, maar ook hoe je een stevige basis legt om gedurende je hele ondernemersreis van te profiteren en sneller de juiste klanten te vinden.

Het is belangrijk te realiseren dat je al veel eerder dan binnen vier maanden klanten kunt binnenhalen. Sommige VA’s hebben al in de eerste week of maand van het programma hun eerste klant binnengehaald.

Of je er langer of korter over wilt doen, is volledig aan jou. Je bepaalt zelf het tempo van het opzetten van je VA-bedrijf. Het gaat erom dat je je eigen ritme en voorwaarden bepaalt. 

Het concept van een VA is nog lang niet bekend bij iedereen, en anderen vinden het vaak moeilijk om te begrijpen. Dit gebrek aan erkenning kan ontmoedigend zijn, maar het mag je niet tegenhouden. Volg je eigen pad naar geluk en laat je niet aan de kant schuiven als je hierin gelooft. Wanneer je vastbesloten bent, zal het uiteindelijk gemakkelijker worden om anderen uit te leggen wat je doet.

Omring jezelf met mensen die jou wel steunen, en de rest zal vanzelf volgen. Het leven is te kort om je eigen geluk te negeren. Je hebt mijn steun alvast.

Jouw ervaring in dit traject hangt af van jouw inzet. Ik ben bereid om je te voorzien van alle benodigde tools en al jouw vragen te beantwoorden zodat je optimaal kunt presteren. Ben jij er klaar voor?

VA Jumpstarters in een notendop

Dit ben jij vóór VA Jumpstarters

👇

 • Je bent al te lang op dezelfde plek en verlangt naar het bereiken van het volgende niveau.

 • Je bent onzeker over hoe je verandering moet aanpakken, maar voelt diep van binnen dat het tijd is om te handelen.

 • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken, maar hebt geen idee van de stappen en wilt geen tijd verspillen aan ongecoördineerd gepruts.

 • Je begrijpt dat experimenteren op de lange termijn meer kosten zal opleveren in termen van gemiste kansen en frustraties.

 • Je verlangt naar zekerheid en geruststelling, en wilt de begeleiding van een expert die met je meekijkt.

Dit ben jij na VA Jumpstarters

👇

 • Je hebt concrete stappen gezet om uit de stagnatie te komen en bent op weg naar verandering.

 • Je hebt helderheid en duidelijkheid over hoe je jouw doelen kunt bereiken als Virtual Assistant.

 • Je handelt slimmer en vermijdt ongecoördineerd experimenteren, waardoor je tijd en energie bespaart.

 • Door de uitgebreide uitleg in de cursus alsook de support van de VA community heb je constant vertrouwen in de juiste acties die leiden tot het aantrekken van klanten, het verhogen van je omzet en het vergroten van je vrijheid.

 • Je ervaart een weg naar succes die je verdient, met zekerheid over je koers en groei als Virtual Assistant.