Ondernemer én moeder zijn betekent dat je één van de moeilijkste jobs ter wereld hebt.

Het is niet gemakkelijk om moeder te zijn én tegelijkertijd jouw bedrijf op te bouwen. Het voelt vaak alsof er niet genoeg uren in een dag zitten. Er zijn vervelende taken in jouw bedrijf die je afleiden van jouw core business.
Dit is waarvoor een VA van pas komt! Een VA kan jou meer uren bezorgen in jouw agenda zodat jij je kan focussen op taken die voor jou het meest waardevol zijn.

Maar wat is een Virtuele Assistent (VA) precies?

Een VA is een persoon die een verscheidenheid aan diensten kan leveren aan ondernemers vanaf een externe locatie. Het soort werk dat een VA kan bieden kan van alles zijn, van social media diensten tot administratieve taken tot creatief werk tot technische vaardigheden en meer! Er zijn enorm veel verschillende diensten die een virtuele assistent jou kan bieden.

Je moet niet álles zelf doen.

Als moeder en ondernemer ben je waarschijnlijk gewend om alles zelf te doen en non stop door te werken. Je denkt misschien dat je alles zelf moet doen om jouw kosten laag te houden. Het aannemen van een virtueel assistent kan jou écht helpen om meer inkomen te creëren terwijl jij meer tijd met je gezin kunt doorbrengen.

Kies een VA om de dingen te doen die je niet graag doet.

Tijdens het runnen van jouw eigen bedrijf, ben je zeer zeker al gebotst op taken die je niet leuk vindt om te doen. Het steeds opnieuw moeten doen van taken die je niet leuk vindt kan leiden tot een burn-out. Als je een VA inhuurt om dit takenpakket van jou over te nemen, kan dit jou helpen gemotiveerd te blijven én jou meer energie te geven. Hierdoor kun je gefocust blijven op jouw core business en je doelen sneller bereiken.

Kies een VA om de dingen te doen waarvan je niet weet hoe ze te doen.

Het is niet realistisch om van jezelf te verwachten dat je overal goed in bent. Als je iemand anders een taak laat uitvoeren waarvan je zelf niet weet hoe die moet, bespaar je jezelf tijd én hoofdpijn. Een virtuele assistent kan in staat zijn om een taak te doen in een fractie van de tijd die het jou in beslag zou nemen, én met hoogstwaarschijnlijk een beter eindresultaat. Dat is tijd die je extra krijgt om je bedrijf te laten groeien.

Kies een VA om de dingen te doen die je overweldigen en stress bezorgen.

Er zijn eindeloos veel taken die je als ondernemer moet doen. Het kan zo ontzettend overweldigend zijn als je al deze taken in jouw eentje wilt doen. Het aannemen van een VA om het aantal dingen op je to-do lijst te verminderen kan jou helpen meer controle over je bedrijf te hebben. Een VA zal jou helpen om jouw stress te verminderen én jouw productiviteit te verhogen. Dit zal er voor zorgen dat jouw bedrijf blijft groeien, terwijl je ook nog kan genieten van kostbare tijd met jouw gezin.

Mijn VA Heroes staan klaar om jou te helpen.

Klaar voor een VA die jou helpt met de dingen die jij niet graag doet, de dingen waarvan je niet weet hoe ze te doen en de dingen die je overweldigen en stress bezorgen?

Mijn VA Team aka VA Heroes staan te popelen om ondernemers zoals jou te ondersteunen met alle business struggles. Je moet niet alles in je eentje doen. Hulp is on the way.

Om een VA te vinden die helemaal bij jou past maar natuurlijk ook bij jouw bedrijf | ik noem het de match made in heaven | mag je mijn formulier invullen.

No worries, je bent tot niets verplicht als je het formulier hebt ingevuld. En het kost je trouwens ook helemaal niets, dat maakt het nog interessanter, niet waar?

Waar wacht je nog op?

VA HEROES

Ben jij een Virtual Assistant?

Ben je pas gestart als VA of ben je al lang up and running met jouw VA business, maar heb je nog wel ruimte voor extra klanten?
Ik help je graag!
Join mijn VA HEROES database en vergroot zo je kansen om meer klanten te kunnen ondersteunen.

Om jouw perfecte klant te vinden, is het belangrijk dat de juiste match, dé zogenaamde match made in heaven, wordt gemaakt. 

Ik help je daar graag bij!

Nieuwsgierig naar hoe we te werk gaan?

Push the button JOIN VA HEROES & kom alles te weten!

Hands-on Hero macbook

Hands-on Hero | Vennestraat 184 | 3600 Genk
ilse@handsonhero.com
Contact