#24/7 #BOSS #THE BEST ... that's me!

Ik leef in vrijheid én ben mijn eigen baas en dát, dat heet dan gelukkig zijn.

Ondernemer Ilse

Wat wist ik weinig toen ik begon…
En nog steeds zijn er dingen die ik nog niet weet over het ondernemerschap en zijn er nog zaken waar ik tegenaan loop. Dat zal altijd zo zijn!

Om succesvol te ondernemen moet je gepassioneerd zijn én over de nodige drive beschikken. Een ondernemer moet durven & doen en natuurlijk ook doorzetten. En of course heel hard werken. Als ondernemer moet je in jezelf geloven. Alleen jij kunt het verschil maken.

Ilse als baas van Hands-on Hero

Mijn drive en passie hebben mij gebracht waar ik nu sta. Ik ben al zeer tevreden met mijn VA bedrijf, maar natuurlijk is er nog veel ruimte voor groei. Dat zal altijd zo zijn, want als ondernemer moet je blijven groeien. Stilstaan is achteruitgaan.

Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak trigger ik mezelf om er meer uit te halen én ik hou absoluut van die uitdaging. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk, maar moet dat? Nee toch, dan is het leven ook maar best saai.

Ik sta alvast (bijna) elke dag met plezier op én maandag is geen baaldag voor mij want ik hou gewoon van mijn job. Ik ben er ook veel mee bezig omdat ik dat zelf wil! Als ik een idee heb, kan ik het niet loslaten. Ik wil méér en beter en dat is oké, toch?

Mama Ilse

Ik ben natuurlijk niet alleen maar een ondernemer, ik ben ook mama van mijn 2 coole jongens, Fender & Leth. I love them to pieces!

Zij zijn dan ook de nummer één reden waarom ik met ondernemen ben gestart. Dankzij mijn job als VA, ben ik erg betrokken in hun leven. Zo waardevol!

I feel like the best mom in the world!

My boys 

More about me...

Just Ilse

Gewoon Ilse. Gewoon. That’s also me. Ik doe me niet anders voor dan dat ik ben. Dicht bij jezelf blijven is het beste wat je kan doen. In jogging en sneakers, zo zal je mij het vaakst zien én daar voel ik me helemaal prima bij. Mijn werkplek is mijn eigen thuis, daar voel ik me op mijn best én ja, in comfy clothes.

Ik ben een echt ochtendmens. Vaak vind je mij al om 6u00 achter mijn laptop waar ik in alle rust aan de slag ga vóór de rest van het gezin mijn rust komt verstoren 😜 Allereerst geniet ik dan van mijn tasje koffie. Mmmm…die eerste slok. Zalig gewoon. Als ik daar dan nog een mattentaartje bij kan eten, dan is mijn dag hélemaal goed (want ja, ik ben verslaafd aan mattentaartjes, feel free om mij uit te nodigen samen eentje te eten).

Hands-on Hero | Vennestraat 184 | 3600 Genk
ilse@handsonhero.com
Contact