Mijn eigen onderneming starten was
mijn beste beslissing ooit!

Hey ik ben Ilse, elke dag zie ik de impact van mijn werk wanneer ik VA’s help bij het opbouwen van een winstgevend bedrijf door het vinden van ideale klanten.

Ik zie ondernemers die weer tijd krijgen om zich te focussen op hetgeen waarvoor zij zijn gaan ondernemen, terwijl een VA het andere werk uit handen neemt.

Daar kan geen ander werk tegenop.

Ondertussen geniet ik van alle tijd die ik met mijn kinderen kan doorbrengen, want het ondernemerschap heeft mij die vrijheid gegeven. Dat is goud waard en daar wil ik zo veel mogelijk vrouwen en mama’s bij helpen.

Ontsnapt uit de gouden kooi

en een leven met meer vrijheid en meer tijd voor mijn kinderen gecreëerd. Dat was mijn Bold Move.
Elke dag ben ik enorm dankbaar dat ik mijn leven heb omgegooid, want het is alleen maar beter geworden. Voorheen had ik een baan als Office Manager in een IT-bedrijf met vaste kantooruren op locatie en verlof tijdens vastgelegde sluitingsperiodes van het bedrijf. De coronaperiode heeft me doen inzien dat het ook anders kan. En niet zomaar anders, maar beter. Nu werk ik op momenten die ik zelf kies, doe ik werk waar ik echt blij van word en werk ik samen met mensen die ik graag mag. Mijn gezin staat op de eerste plaats en mijn werk bouw ik daaromheen.

Ondernemer Ilse

In oktober 2021 nam ik een sprong in het diepe en startte ik mijn eigen VA bedrijf, Hands-on Hero. Het was een beslissing die mijn leven veranderde, en wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet. Het voelde als het juiste moment en al snel bleek dat ik op het goede spoor zat. Binnen twee weken na de oprichting van mijn bedrijf had ik mijn eerste klant als VA binnengehaald. Dat ging sneller dan verwacht, maar ik was er helemaal klaar voor.

Wat volgde was een stroom van klanten die mijn pad kruisten. Het leek wel alsof ik een magneet was voor nieuwe opdrachten. Andere VA’s begonnen mij te benaderen en vroegen hoe ik het voor elkaar kreeg om zo snel klanten binnen te halen. Eerlijk gezegd wist ik het zelf ook niet precies, het gebeurde gewoon. Maar één ding was zeker: ik genoot met volle teugen van mijn werk als VA en was vastberaden om er een succes van te maken.

Ik stak veel tijd en energie in het leren van alle ins en outs van het VA-vak. Zo volgde ik zelfs een opleiding tot Technische VA, hoewel ik al snel merkte dat dat niet helemaal mijn ding was. Toch kwamen er aanvragen binnen voor technische VA-opdrachten, en in plaats van ze af te wijzen, besloot ik andere VA’s te helpen door deze opdrachten aan hen door te spelen. En zo ontstond mijn matchmaking service, waar ik nog steeds mega trots op ben.

Na verloop van tijd begon ik ook andere VA’s te adviseren en te coachen. Ik merkte dat ik er veel voldoening uit haalde om anderen te helpen bij het opstarten van hun eigen VA-bedrijf. En zo groeide mijn rol als VA Mentor organisch. Ondertussen heb ik al meer dan 100 VA’s geholpen bij het opzetten van hun eigen bedrijf en heb ik talloze succesvolle matches gemaakt tussen VA’s en opdrachtgevers.

En ik kan eerlijk zeggen: ik geniet nog elke dag van mijn werk en van de mensen die ik mag begeleiden op hun reis naar succes als VA.

Mama Ilse

Ik ben meer dan ondernemer alleen; ik ben ook de trotse moeder van twee geweldige jongens, Fender en Leth. Ze zijn mijn alles en ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat ze de grootste reden zijn waarom ik ben gaan ondernemen.

Als VA coach heb ik de vrijheid om nauw betrokken te zijn bij hun leven. Of het nu gaat om het bijwonen van schoolvoorstellingen, het helpen met huiswerk of gewoon samen tijd doorbrengen, ik koester elk moment dat ik met hen kan doorbrengen. Het is onbetaalbaar om zo’n actieve rol te kunnen spelen in hun opvoeding en ontwikkeling.

Op die momenten voel ik me echt de gelukkigste moeder ter wereld. Ik kan met volle teugen genieten van het moederschap en tegelijkertijd mijn passie voor ondernemen nastreven.

Het is een perfecte balans die me energie geeft en me elke dag opnieuw inspireert.

Gewoon Ilse

Wat je ziet, is wat je krijgt. Dus ja, je zult me vaak zien in jogging en sneakers, mijn favoriete comfortabele outfit waar ik me helemaal mezelf in voel. Mijn thuis is mijn werkplek en daar voel ik me op mijn best. Omringd door mijn vertrouwde omgeving en, uiteraard, in mijn comfy clothes.

Als een echt ochtendmens ben ik vaak al om 6 uur ’s ochtends achter mijn laptop te vinden, voordat de rest van het gezin ontwaakt. De rust van de vroege ochtend is mijn favoriete tijd om te werken. Maar niet voordat ik heb genoten van mijn eerste kopje koffie. Die eerste slok is voor mij puur genot, een moment van pure zaligheid.

Ilse Schops | Hands-on Hero 
team@handsonhero.com
Contact