Referenties

Social Proof

Niets zo boeiend als de sprankelende verhalen van ondernemers die jou en jouw bedrijf de hemel in prijzen.
Ik laat hier mijn zalige klanten schitteren in hun rol als mijn ambassadeurs.
Katinka Wijckmans
Katinka WijckmansKlaarheid
Read More
Half december volgde ik Ilse haar masterclass over het traject VA Jumpstarters, ik had nog wat twijfels, maar door een 1-op-1 call nam Ilse onmiddellijk alle twijfels weg. Ik stapte in en alles ging vanaf dat moment supersnel. In de eerste week van januari ging ik aan de slag, want Ilse haar match-making services hadden me al 3(!!) klanten opgeleverd! Het traject VA Jumpstarters bestaat uit een heel volledige cursus die een antwoord biedt op al je vragen en mocht je er toch nog hebben, dan bieden de 2-wekelijkse calls soelaas. Ilse is heel toegankelijk en kan, dankzij haar ervaring als VA, vanuit ervaring antwoorden op al je vragen. Het is absoluut een geweldige manier om je eigen VA Business uit te bouwen en de combinatie met Ilse haar match-making services zorgt er ook voor dat je niet hoeft in te zitten om klanten te vinden. Echt top!
San Danhieux
San DanhieuxSans Soucis
Read More
Ilse biedt super veel waarde in haar programma. Ze staat altijd klaar met raad en daad tijdens de Q&A's. Het is erg duidelijk dat ze de vragen op voorhand doorneemt en waar nodig al wat opzoekingswerk verricht. Dus ja, ook de Q&A's zijn super waardevol en niet zomaar een gezellig onderonsje. Onze besloten Facebook community is ideaal voor input van anderen (en Ilse). Bovendien krijg je daar af en toe de nodige schop onder je kont. Kort gezegd: de investering zeker waard!
Thais Nuytkens
Thais NuytkensNT Business Solutions
Read More
Ik heb Ilse leren kennen via een post over VA op Instagram. Geen idee wat VA toen wou zeggen maar het trok toch mijn aandacht en heb haar e-book dan gelezen. Daarnaast heb ik ook nog haar masterclass gevolgd en berichtjes uitgewisseld. Geen bericht was te veel voor haar om te antwoorden. Ik ben dan ook in haar cursus VA Jumpstarters gesprongen. Een cursus die stap voor stap zegt wat je moet doen, hoe je het moet aanpakken,.... Het is een echte leidraad. Daarnaast zorgt Ilse ook voor leuke extra's zoals masterclasses van anderen, extra leerstof en de Q&A's met de andere VA's zijn enorm inspirerend. Ilse is niet alleen een coach maar ook een steun. Zin om VA te worden? Boek een call met Ilse.
Judith Van Bulck
Judith Van BulckUdidit
Read More
Ilse is een super sympathieke betrokken VA coach waar je altijd bij terecht kan voor vragen. Het jumpstarters traject is een echte meerwaarde voor (startende) VA's. Het fijne van de community is dat je ook van elkaar leert via de (online)meetings. Bovendien krijg je toegang tot een databank met alle nodige documenten voor de opstart van je eigen VA business. Kortom, niet twijfelen 😉
Kristina Koesharto
Kristina KoeshartoLinguista
Read More
VA Jumpstarters is een echte aanrader. Sinds ik me hiervoor inschreef, voel ik een enorme drive, ik heb er zin in! Dat komt niet alleen door het enthousiasme dat Ilse op me weet over te brengen, haar cursus werkt voor mij ook drempelverlagend. De opstart van mijn bedrijf leek wel een berg waar ik over moest. Maar Ilse maakte die klus behapbaar. Ze is erin geslaagd een complete toolkit samen te stellen die je toerust om vol vertrouwen aan het ondernemerschap te beginnen. Van de noodzakelijke basisdingen over handige tips tot belangrijke details, werkelijk alles waaraan je moet denken, zit vervat in de cursus. Ook de Q&A-sessies zijn heel waardevol: samen met alle onderneemsters brengt Ilse op dat moment een schat aan kennis en ervaring bijeen waaruit je vrij kunt putten. Het brengt een enorme rust in mijn hoofd om te weten dat je met eender welke vraag over je ondernemerschap terechtkunt in een groep waar moeite wordt gedaan om het antwoord te vinden. En het is vooral leuk en leerzaam om te ontdekken dat elke onderneemster, eender waar ze zich in het traject bevindt, iets waardevols kan bijdragen. Ook het ‘Vier-het-op-vrijdaginitiatief’ van Ilse op Facebook is een superidee! Zo fijn om de progressie van de anderen te kunnen volgen, en ook om je eigen grote en kleine vorderingen ergens te kunnen benoemen waar ze gehoord, gewaardeerd en even bejubeld worden. Zelfs ogenschijnlijk onbeduidende zaken krijgen daardoor een waarde, en helpen je de positieve mindset te bewaren die nodig is om er een succes van te maken. Weet je zeker dat je onderneemster wilt worden, maar blijf je de start ervan maar uitstellen? Vraag dan een kennismakingscall met Ilse aan, en zie waar het naartoe leidt. Gewoon doen! Want alle begin is moeilijk, maar met Ilse wordt het net dat tikkeltje makkelijker!
Goele Nolmans
Goele NolmansFina Florence
Read More
Al enkele jaren had ik het idee om als zelfstandige te beginnen in de administratieve sector. Maar tot nu toe ontbrak het me aan durf om daadwerkelijk stappen te zetten, dus liet ik die plannen en dromen maar rusten. Begin 2024 veranderde alles. Ik was net in december teruggekeerd naar een job in loondienst en al snel besefte ik dat dit opnieuw niet de juiste weg voor mij was. Ik wilde héél graag mijn droom nastreven, maar hoe kon ik dat doen? Toevallig stuitte ik online op informatie over Ilse en haar VA Jumpstarters-programma. Ik wist toen nog niet precies wat een virtueel assistent inhield, maar al snel zag ik dat dit het wel eens kon zijn waar ik naar op zoek was! Ik las Ilse's Ebook "To be a VA or not to be" en volgde haar buitengewoon boeiende Masterclass. Ik had een één-op-één gesprek gepland met Ilse, en ook dat beviel me enorm goed. Ilse is een heel positief en enthousiast persoon die je meteen op je gemak stelt en mij nog meer motiveerde om er vol voor te gaan! Op dat moment wist ik dat dit precies het zetje was dat ik nodig had om de sprong te wagen. En ik sprong! Wanneer je je aanmeldt voor VA Jumpstarters, krijg je toegang tot Ilse's uitgebreide Trellobord, dat gevuld is met waardevolle informatie over hoe je alles stap voor stap kunt aanpakken. Je kunt dit op eigen tempo doorlopen. Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, kan je je vraag stellen in de Facebook-community. Ook is er om de twee weken een Q&A-sessie, waar je Ilse en andere VA's online ontmoet, waar je ook weer terecht kan met al je vragen/bedenkingen en waar veel tips & tricks worden gedeeld. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik Ilse begin 2024 ben tegengekomen. Anders zou ik nog steeds mijn droom niet najagen! Is het altijd gemakkelijk? Nee, natuurlijk niet! Maar hoe graag wil je het? Met de juiste ingesteldheid & energie is alles mogelijk, zeker mét aanmoediging van Ilse. Dankjewel!!
Kim Versteghe
Kim VerstegheVirtueel Assistent Kim
Read More
Eind januari stapte ik zonder al te veel na te denken in Ilse haar VA Jumpstarters traject. Ik had geen ervaring met ondernemen noch als virtueel assistent. Ilse stelde mij echter tijdens het eerste kennismakingsgesprek meteen op mijn gemak, legde de focus op mijn talenten en dankzij haar Trello-bord met heel veel tips & tricks kon ik meteen aan de slag. Eén maand later kreeg ik via Ilse haar matchmaking mijn eerste klant en kwam mijn onderneming in een stroomversnelling terecht. Ook dan was Ilse er om mij te ondersteunen bij twijfels. Verder omvat het traject ook een tweewekelijkse Q&A sessie waar je met al je extra vragen terecht kan bij Ilse en je collega’s VA Jumpstarters. Heel fijn om ook hun verhaal te volgen en elkaar support te geven. Kortom, Ilse haar traject is echt een aanrader voor iedere startende VA!
Ilse Lathouwers
Ilse LathouwersIlse Lathouwers
Read More
Als je overweegt om te starten als Virtual Assistant, moet je bij Ilse Schops zijn. In haar traject leer je alles, maar dan ook echt ALLES wat je moet weten om van start te kunnen gaan. Het is enorm uitgebreid en je krijgt er ook nog extra masterclasses van andere experts bij. Ook de begeleiding die je krijgt van haar persoonlijk is van onschatbare waarde. Ze is heel betrokken, heeft snel door waar je kwaliteiten liggen en moedigt je aan om ervoor te gaan en de obstakels die je eventueel nog tegenhouden te overwinnen.
Catherine Cossaer
Catherine CossaerCatherine Cossaer
Read More
Nogal hals over kop schreef ik me in voor de cursus bij Ilse en, wauw! Ik heb er geen seconde spijt van gehad! Ilse weet echt waar ze mee bezig is en deelde zo veel info dat er maar weinig vragen over bleven. Ze heeft me met raad en daad bijgestaan en geholpen om stap voor stap mijn eigen zaak uit te bouwen. Bedankt Ilse, wat ben jij een topvrouw!
Stephanie Sacré
Stephanie SacréSimplyBusi
Read More
Ik stapte in het traject bij Ilse als een groentje in het ondernemen. Ik had 100en vragen over hoe ik mijn bijberoep kon opstarten als VA. Haar trellobord leidde me stap voor stap door dit hele proces en hierdoor kon ik een goede basis opzetten. Ilse staat altijd klaar voor alle vragen, niets is haar teveel gevraagd. Prijs/kwaliteit is dit echt een no brainer als je wil starten als VA! Mocht je nog twijfelen, gewoon doen!
Mayssae Faghloumi
Mayssae FaghloumiMaystry VA
Read More
Graag wil ik Ilse in het zonnetje zetten als een uitstekende mentor voor beginners die de wereld van virtual assistant willen betreden. Haar begeleiding was van onschatbare waarde tijdens mijn beginfase als virtual assistant. Ilse's geduld, kennis en toewijding hebben me geholpen om te groeien en zelfvertrouwen op te bouwen in mijn nieuwe onderneming. Ik ben haar enorm dankbaar en beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die een vliegende start wil maken als virtual assistant.
Karlien Hemelings
Karlien HemelingsAdmin Karli'n
Read More
Ilse hielp mij uitzoomen van de muizenissen (lees: niet zo bevorderende stemmetjes) in mijn hoofd en te relativeren. Ze moedigde mij aan om de reden waarom ik VA ben geworden, voor ogen te blijven houden en daar ook echt naar te durven toewerken. Durven werken onder mijn eigen voorwaarden dus. Ik ben er nog niet (zijn we dat ooit?), maar dankzij de begeleiding van Ilse ben ik wel al goed op weg! Dankjewel voor je lezend oog😉, warme aanmoedigingen en heerlijke schouderklopjes!
Natasja Versavel
Natasja VersavelDapper Ondernemen
Read More
Toen ik startte met Dapper Ondernemen heeft Ilse mij in eerste instantie goed begeleid en geholpen, maar op de koop toe kreeg ik - dankzij het feit dat je in haar matchmaker-pool terecht komt - via Ilse mijn eerste klant. Deze klant is nog steeds klant bij mij en ik geloof oprecht dat dat voor een groot stuk ook ligt aan het feit dat Ilse heel goed aanvoelt welke klant bij welke mentee van haar past. Ze voelt goed aan waar de noden van de klant liggen en kent haar mentees en hun aanbod goed genoeg om dan een juiste match te maken. Sowieso heel dankbaar voor haar hulp en advies.
Annelien Hacha
Annelien HachaOffice Hero
Read More
Eind maart 2023 stapte ik in het traject van Ilse om me te laten begeleiden in mijn reis als startende VA. Na het traject kon ik dankzij Ilse haar matchmakingservice al 3! klanten opstarten. Ilse is een topmatchmaker die ook effectief eerst in haar VA database kijkt of ze een geschikte match kan vinden. Dus dankjewel Ilse voor de matches! Topper!
Naomi Pultyn
Naomi PultynStudio KnowMe
Read More
Als je een mentor zoekt die je ondersteunt maar evengoed ook achter je veren zit wanneer het nodig is, dan ben je bij Ilse aan het juiste adres! Ik ben heel blij dat ik haar mentorship heb gevolgd. Ik was al gestart als VA maar toch vond ik mijn draai niet helemaal, ze heeft me geholpen mijn weg te vinden en te zien welke kant ik precies op wil naar de toekomst toe. Ze volgt ook zelf op als ze je even niet hoort (vind ik heel fijn) en laat je ook niet direct los achteraf. Zeker een aanrader als je er aan denkt om te starten als VA op (pas) gestart bent! Ben je al VA en ben je nog op zoek naar nieuwe klanten, dan kan Ilse je perfect helpen met haar matchmaking service. Ondertussen heb ik ook een eerste matchmaking klant via Ilse en deze samenwerking verloopt fantastisch!!! Dankjewel Ilse voor alles!!! 🥰
Lore Segers
Lore SegersIndie Support
Read More
Na een tijdje als office manager te werken, besloot ik verder mijn zaak uit te bouwen als VA. Ik koos bewust voor Ilse's traject omdat je hierbij de mogelijkheid krijgt om deel te nemen aan haar matchmaking programma. Ilse bracht me in contact met 2 bedrijven, waar ik ondertussen wekelijks mee de administratie opvolg. Twee maal goed gematched dus!
Kimberly Clarysse
Kimberly ClarysseKim Consult
Read More
Allereerst dankjewel Ilse voor de afgelopen 3 maanden! Tijdens mijn traject was Ilse meer dan enkel een mentor. Ze denkt met je mee en is je grootste cheerleader tijdens het hele traject. Ze heeft oprechte interesses in jou als persoon en als bedrijf. Ze is een luisterend oor, en zorgt voor de nodige accountability (of anders verwoord "De sjot onder uw gat") :). Als je denkt om als VA te starten, dan is er maar één adres: Hands-on-Hero.
Caroline Peters
Caroline PetersCarpe-dm
Read More
Ik wil heel graag Ilse nog eens extra in de verf zetten. Ik ben een zeer tevreden VA die na het volgen haar mentorship van aanpakken wist. Maar omdat een VA mentorship bij Ilse volgde kwam ik ook op de voorrangslijst van haar matchmaking services. Ah ja, want wie kent haar mentees het best? Zo kan zij de perfecte VA aanraden die aan de behoeften van de opdrachtgever voldoet. Ik heb ondertussen een superleuke klant met een takenpakket waarvan ik enkel maar kon dromen, dit allemaal dankzij haar! Het was duidelijk een MATCH (made in heaven).
Indra Neiring
Indra NeiringIndra Neiring
Read More
Ilse is een echte top coach & mentor! Haar enthousiasme en passie voor haar job is enorm aanstekelijk & de kennis dat ze heeft verzameld in haar Trello-board is een top aanvulling bij haar coaching traject. Tijdens de gezellige coaching momenten luistert Ilse echt aandachtig en denkt ze volledig mee met wat ideaal zou zijn voor jou & jouw bedrijf. Een geweldige vrouw die een krak is in wat ze doet!
Leslie Bogaerts
Leslie BogaertsLeslie Bogaerts
Read More
Ilse is niet alleen een fantastische virtual assistant mentor, maar ook een meester in matchmaking. Haar begeleiding heeft mijn professionele reis getransformeerd, terwijl haar matchmaking diensten me zelfs aan een geweldige nieuwe klant hebben geholpen. Ilse's kennis en op maat gemaakte begeleiding hebben mijn VA-vaardigheden naar nieuwe hoogten gebracht. Haar toewijding aan mijn succes was voelbaar, en ik voelde me altijd gesteund. Wat Ilse echt onderscheidt, is haar gave om de juiste mensen samen te brengen. Dankzij haar connecties vond ik niet alleen nieuwe kansen, maar kreeg ik ook toegang tot een waardevolle klant. Haar matchmakingskills zijn echt bewonderenswaardig. Ilse begreep mijn behoeften en communiceerde transparant gedurende het hele proces. Haar persoonlijke aanpak maakte het vinden van de perfecte match zowel professioneel als persoonlijk. Ik ben ontzettend dankbaar voor Ilse's begeleiding en de kansen die ze me heeft geboden. Als je op zoek bent naar een deskundige mentor en een betrouwbare matchmaker in virtual assistance, is Ilse absoluut de beste keuze.
Céline D'hoore
Céline D'hooreSideKick Administratie
Read More
Ik volgde het traject bij Ilse en kan haar warm aanbevelen. Niet enkel maakt ze een heel mooi Trello bord met alle informatie, ook gaat ze in de diepte op specifieke zaken voor jouw bedrijf. Een aanrader!
Nicky Pletinck
Nicky PletinckNiva support
Read More
Top begeleiding gekregen! Geen vraag is teveel, antwoord heel snel op je vragen zowel via mail als via Instagram, Linkedin. Top coach / madam! Wie VA wil worden?!! 1 adres
Jamilla Waas
Jamilla WaasJamilla Waas
Read More
Ilse heeft mij in de eerste maanden begeleid bij het opstarten bij mijn VA business. Zij heeft mij ontzettend veel geleerd en samen hebben we veel lol gemaakt. Een aanrader!
Heidi Soetemans
Heidi SoetemansVA Heidi
Read More
Ilse is een perfecte mentor. Ze is heel begaan en wil je echt laten groeien. Ze denkt mee na over welke stappen je kan zetten en ook heel belangrijk welke bij je passen. Ze staan altijd klaar om te helpen, ze reageert heel snel op vragen. Ze heeft een uitgebreid Trello bord dat ze met je deelt waar je heel veel informatie vindt. Een echte aanrader dus!
Tess Bracke
Tess BrackeTess Bracke
Read More
Ik heb het mentorship bij Ilse van Hands-on Hero gevolgd en ik ben er super tevreden over! Door haar ben ik echt gestart met mijn bedrijf en geloof ik in mezelf! Ze motiveert je en geeft super veel informatie! Ik raad het iedereen aan die wil starten als VA of die al VA is maar steun/hulp kan gebruiken om verder te groeien!
Kimberly Hoste
Kimberly HosteArNoa
Read More
Ik ben enorm blij dat ik Ilse heb leren kennen. Als VA-matchmaker heeft ze me intussen aan een prachtige klant geholpen. Haar mensenkennis en goed aanvoelen van wat een VA én opdrachtgever nodig heeft, maakt dat ze de juiste match maakt. Ik ken Ilse ook als iemand die graag helpt, mensen in hun eigen kracht zet en kwalitatieve dienstverlening biedt. Alleen maar lieve, oprechte woorden dus voor Ilse hier.
Tinne Jacobs
Tinne JacobsVitamin-T
Read More
Ilse stelt regelmatig 'potentiële' matches voor (ik ben de VA in het verhaal 😉). Je kan zelf kijken of het iets voor jou is, en wanneer de taken je wel aanspreken, zorgt zij voor de kennismaking. Ook houdt Ilse rekening met wie jouw ideale klant is. Ze doet alleen maar voorstellen van klanten/taken die bij je matchen. De matchmaking dienst van Ilse is zeker een aanrader! Ik heb er al een leuke klant aan overgehouden. En wie weet volgt er snel nog 1...
Melinda Terna
Melinda TernaMelinda Terna
Read More
Ilse heeft een uitstekend gevoel om oprachtgevers voor te stellen waarmee het meteen klikt. Ze houd niet alleen rekening met de taken die je graag doet en je ideale klant maar ook met je persoonlijkheid en dat maakt haar een perfecte matchmaker. Zeker een aanrader om met haar samen te werken.
Marie-Colien Righart
Marie-Colien RighartVA-Adventure
Read More
Ilse heeft me geholpen aan mijn `match made in heaven´! Ze communiceert zeer duidelijk, waardoor je precies weet wat je van haar en het proces kunt verwachten. Daarnaast is het gewoon een fantastisch mens! Ze is eerlijk, oprecht en geeft duidelijke feedback en antwoorden. Ze kijkt heel goed naar wat jouw wensen zijn en naar wie je bent als persoon. Als zij een opdrachtgever voorstelt, dan weet je dat ze er alles aan heeft gedaan zodat deze helemaal op je aansluit.
Maxime Stans
Maxime StansMaxime Stans
Read More
Ilse matchte me met veel enthousiasme aan één van mijn eerste klanten. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en dat maakt het een plezier om met haar te werken. Ze communiceert duidelijk, dus je weet precies wat je kan verwachten. Een topper van formaat!

Leesmarathon afgerond?
Zin om samen te werken?

of toch benieuwd wat er nog allemaal over mij wordt gezegd?
Lees dan zeker verder.

Sofie Vranckx
Sofie VranckxVirtual Fixer
Read More
Dikke merci Ilse, een kwalitatieve VA zoeken is nog nooit zo eenvoudig geweest en nog nooit zo snel gegaan. Als drukke ondernemer is dit echt een verademing, amai! Ik raad het aan iedereen aan om via jouw VA matchmaking een passende VA te vinden! 🙏
Tine Van den Berghe
Tine Van den BergheACT with Wisdom
Read More
Ilse kwam op het perfecte moment op mijn pad. Op zoek naar een technisch onderlegde VA wist ze me meteen te koppelen aan de juiste persoon. Ook op persoonlijk vlak zat deze match meteen goed. Ilse voelt meteen goed aan wat er nodig is en welke persoon daar best bij past. Zo werd ik efficiënt verder geholpen en kon ik snel beroep doen op de ondersteuning die ik nodig had. Een absolute aanrader!
Nele De Meyere
Nele De MeyerePsycholoog - Psychotherapeut - Relatietherapeut
Read More
Ik contacteerde Ilse en werd zeer snel en efficiënt geholpen. De voorgestelde VA blijkt een ideale match, en is de geknipte persoon voor de specifieke hulp die ik nodig heb. Ilse doet wat ze belooft! Een meerwaarde, en ik ga hierdoor inderdaad zelf een hoop tijd besparen!
Ilse Scheers
Ilse ScheersHR consultant/ Personal Coach/Energy Healer/Teacher in Energy Work/SoundhealingArtist
Read More
Ik ben erg blij met de VA Matchmaker service die Ilse biedt. Het was heel even zoeken naar de juiste match en bij de tweede kandidaat vond ik die helemaal. Ilse luistert goed, stelt de juiste vragen en speelt professioneel en kort op de bal, top! Ik heb nu de professionele VA die ik zocht!
Dominique Stulens
Dominique StulensYournextme
Read More
Ik heb Ilse leren kennen tijdens een netwerkmoment bij haar thuis waar ik mij onmiddellijk thuis voelde. Toen ik op zoek ging naar een content specialist, heb ik aan haar gedacht om mij hierin te helpen. Ze heeft mij snel 2 contacten bezorgd waarvan ik heel tevreden was. Ik ben uiteindelijk met één van de 2 aan de slag gegaan. Een passende match op alle vlakken. Ilse kent haar netwerk en weet precies waar ze haar VA's kan vinden. Een aanrader voor wie hierbij hulp nodig heeft.
Julien Pauwels
Julien PauwelsProtostars
Read More
Ik ben heel tevreden over de diensten van Hands-on Hero. Ik kreeg snel geschikte VA's voorgesteld met wie ik onmiddellijk contact heb genomen. Zo vond ik op zeer korte termijn de geschikte match. Dit bewijst dat Ilse heel professioneel te werk gaat. Dankjewel Ilse!
Sabine Verhemeldonck
Sabine VerhemeldonckLogopediepraktijk Sterk
Read More
Ik ben heel tevreden over de matchmaking diensten van Hands-on Hero. Ik kreeg binnen de dag 2 geschikte VA's voorgesteld met wie ik onmiddellijk een kennismakingsgesprek kon boeken. Zo vond ik een VA die perfect aansluit bij wat ik nodig heb.
Suzan Fastré
Suzan FastréSuzan Fastré Photography
Read More
Wat doet Ilse? Je héél veel tijd en zorgen besparen door je meteen voor te stellen aan een Virtuele Assistent die bij je past. Waarom is iemand op zoek naar een VA? Juist, omdat er te veel werk is, en té weinig tijd. Maar iemand zoeken die precies is afgestemd op jouw noden en die expertise heeft binnen jouw werkveld..., begin maar eens! Daarom heb ik een kort en krachtige call gehad met match-maker Ilse, waarin ik vertelde naar wat ik opzoek was. Ilse had meteen al enkele VA's in gedachten, en met de allereerst VA waar ik een gesprek mee had was het meteen geklonken. De VA is nu al een tijdje voor mij aan de slag en alles verloopt prima. Je mag er van overtuigd zijn dat al Ilse je iemand aanraadt, dat het een professioneel iemand is, die met je meedenkt, je vooruit helpt en weet waarmee ze bezig is! Bedankt Ilse, om zo snel die perfecte match te vinden.
Djuli Bravenboer
Djuli BravenboerDjuli Bravenboer Fotografie
Read More
Ilse heeft mij gematcht aan een supertoffe VA! Ze wist precies wie het meest geschikt zou zijn voor de taken waar ik hulp bij nodig had. Heel blij met de snelle service van Ilse en mijn nieuwe VA. Een zeer geslaagde match 🙂
Kim Neuskens
Kim NeuskensKim Neuskens
Read More
Voor mij was deze samenwerking echt super. Niet alleen reageert Ilse snel, ze vond voor mij ook meer dan 1 geweldige match. Dankjewel Ilse!
Elly Michiels
Elly MichielsHet verhaal in jezelf
Read More
Dankzij Ilse heb ik de liefste VA gevonden om me te helpen bij het uitbouwen van mijn onderneming. Het gesprek met Ilse was ook heel aangenaam, ik wist onmiddellijk dat ik op het juiste spoor zat. Ilse blijft nadien ook aan de zijlijn meevolgen of alles goed verloopt. Ik ben tevreden over de lopende samenwerking.
Marie-Cathérine Legon
Marie-Cathérine LegonDe Thuisblijfcoach
Read More
Een vlotte dame die me met een korte vragenlijst meteen aan de ideale Virtual Assistent koppelde. Een match made in heaven! Dankjewel Ilse voor je deskundige aanpak.
Lisa Deschagt
Lisa DeschagtVirtuallis
Read More
Ilse hielp me enorm snel in mijn zoektocht naar een technische VA. Dankzij haar kwam ik onmiddellijk bij de juiste persoon terecht om mijn landingspagina te maken. Makkelijk, snel en dus geen verloren tijd dankzij Ilse haar hulp!
An Kusseler
An KusselerSimplyBeautyBar
Read More
Communicatie verliep heel vlot, Ilse heeft me snel aan een match geholpen die voldoet aan mijn verwachtingen. 🙂
Ilaria Musardo
Ilaria MusardoColumbus Group
Read More
Ze heeft de juiste kandidaat aan ons voorgesteld. Zeer open gecommuniceerd en duidelijke taal gesproken. Bedankt!
Tine Bosmans
Tine BosmansVirtibo
Read More
Ilse zorgt met haar warme en sprankelende persoonlijkheid voor echte verbinding. Deze kracht maakt dat ze als VA-Matchmaker steeds goed kan inschatten welke opdrachtgever ze aan welke VA kan en moet matchen. Ook haar netwerkevents zoals Cake&Coffee (Genk) zijn een enorme aanrader voor iedereen die op een natuurlijke en ongedwongen manier andere ondernemers wil leren kennen! Een echte Hero, die Ilse dus!!
Ioana Merola
Ioana MerolaCopio Copy en Content
Read More
Als Ilse Schops iets doet, doet ze ´t goed. 👌 Wat ´n gezellige huiskamer heeft ze en wat ´n lekker cake kan ze bakken. Daarnaast heeft ze ´n natuurlijke charme over zich, waardoor zowel startende freelancers als ervaren ondernemers zich comfy en cosy genoeg voelden om ietwat diepere gesprekken aan te gaan. Dankjewel Ilse om ons netwerk relevant te vergroten dankzij het inspirerend initiatief Cake & Coffee @Genk. 🙏💛
Caroline Croisiaux
Caroline CroisiauxThe Flying Office
Read More
Ilse is een toffe, no-nonsense dame die weet van aanpakken! Heerlijk wanneer collega's dezelfde mindset hebben.

Droom je ervan om net zo'n indrukwekkende vooruitgang te boeken als deze ondernemers? Laten we samenwerken.