I am a VA & I love it

Wil jij ook graag…

 • van thuis uit werken?
 • elke dag je kinderen zelf van school kunnen halen?
 • thuis zijn wanneer je kids vakantie hebben of ziek zijn?

👉 word dan een VA just like me

VA MOM
Mijn nummer één reden waarom ik VA ben geworden & so much more...

Wil je VA worden maar ben je nog niet volledig overtuigd?
Check hier alle redenen waarom een VA (mama) worden écht wel een goed plan is. 
👇👇👇

Dit is mijn nummer 1 reden waarom ik VA geworden ben.

Er zijn niet veel jobs waarbij je thuis kan zijn om veel tijd met je kids door te brengen terwijl je ook werkt.

Mijn nummer 1 reden voor het bouwen van mijn VA business zijn mijn kinderen, my sweet boys. Ik wilde mijn kinderen zelf naar school kunnen brengen en ik wilde ook elke dag terug aan de schoolpoort staan om ze te halen zodat ze niet naar de naschoolse opvang moesten. Ik heb nu gelukkige jongens die hier erg van genieten.

Ik heb in mijn 20 jaar loondienst bij verschillende bedrijven gewerkt maar ik heb nog nooit zoveel voldoening uit mijn werk gehaald als nu tijdens het runnen van mijn eigen VA business.

VA zijn is geweldig! Je kiest zelf voor wie je wil werken en waar je wil werken. Je reageert enkel op oproepen als je interesse hebt want JIJ kiest! Het is zooo bevredigend en belonend als je klanten je bedanken voor het makkelijker en minder stressvol maken van hun leven! Ik heb het ondertussen al vaak gehoord én het blijft geweldig!

Of je nu een alleenstaande mama bent die genoeg moet verdienen om alles te betalen, of je wilt gewoon bijdragen aan het onderhouden van je gezin. Met een VA bedrijf is dit allemaal mogelijk!

Geen schoolgelegenheden meer missen of vrij moeten nemen als de kinderen een week of langer ziek zijn. Schoolvakanties zoals de herfstvakantie, de kerstvakantie en de zomervakantie kan je besteden aan leuke dingen met jouw kinderen doen in plaats van ze naar de opvang of zomerkampen te sturen. En bovendien moet je geen geld uitgeven aan opvang.

Een thuisblijfmoeder zijn kan eenzaam zijn. Maar als je werkt als VA heb je communicatie met klanten, vaak per telefoon of via zoom en e-mail. Dus believe me, het voelt niet eenzaam. Ik zit voor mijn werk ook veel op social media om met mensen te chatten. Ook spreek ik regelmatig met andere onderneemsters af én regel ik zelf netwerkevents. Lonely? I don’t think so.

Dit is een groot voordeel aan het runnen van jouw eigen bedrijf. Je kan kiezen met wie je werkt. Soms lijkt het op het eerste gezicht jouw ideale klant en blijkt het nadien toch niet zo te zijn, dan kan je de samenwerking alsnog stopzetten.

Het moet gewoonweg goed aanvoelen! Dat lijkt misschien te simpel, maar dat is het niet. Als een klant vervelend of veeleisend wordt, of het is gewoon écht jouw match niet, dan moet je niet langer met deze klant blijven werken. Je kan in je contract zetten dat beide partijen het contract onmiddellijk kunnen beëindigen om welke reden dan ook.

Ik hou van deze mogelijkheid om mijn eigen werktijden te kiezen! Het is geweldig!

De meeste VA’s werken niet in het weekend of op bepaalde dagen van de week, je kunt dat allemaal in het contract zetten zodat jouw klanten op de hoogte zijn van jouw werkwijze en beschikbaarheid. Voor de meeste klanten maakt dit allemaal niet uit, als het werk maar gedaan is wanneer het moet gedaan zijn.

Ik ben echt een morning person dus ik sta graag keivroeg op om al wat werk te verrichten vóór mijn kids wakker zijn. Ik zorg voor hun ontbijt en breng ze naar school en werk nadien weer verder. Ik pik ze ook weer terug op van ‘t school en naargelang er nog veel te doen is, werk ik nog wat verder of niet. Ik werk soms ook op een zaterdag of zondag, omdat ik dat aangenaam werken vind. Jij doet het zoals jij het wil.

Iedereen is anders! Er zijn mensen die graag dag in dag uit hetzelfde doen, maar dat ben ik niet. Blijkbaar noemt men dat een creatieve generalist. Ik geniet ervan om dagelijks verschillende taken te doen en regelmatig iets nieuws te leren.

Als VA wordt aan jou gevraagd om een verscheidenheid aan diensten te doen, van het antwoorden van e-mails, het opzetten van e-mail marketing, posten op social media accounts, het maken van visuals in Canva, het schrijven van blogs, het helpen opzetten van websitepagina’s, het bijhouden van website en social media statistieken, en nog veel meer.

De meeste van je klanten zullen je nodig hebben om een paar verschillende dingen te doen, maar die verschillende dingen komen wel elke week terug. Je weet dus wat er elke week van je verwacht wordt, maar het zijn een hoop dingen en niet elke dag hetzelfde, zodat je je niet gaat vervelen.

Als je in een stad woont is reizen van en naar je werk tijdrovend en duur als je zelf rijdt of maandelijks voor een bus- of treinkaart moet betalen. Stadsvervoer is niet leuk. Als VA kan je lekker thuis aan jouw bureau werken én kan je dat openbaar vervoer vermijden.

Je bent een positief rolmodel voor je kinderen. Je kunt ze op een leuke manier zakelijke vaardigheden leren als ze hierin interesse tonen. 

Yes! Je hebt weer tijd voor dingen te doen die je leuk vindt.

Je kan de mama zijn die je altijd al wou zijn én genoeg tijd doorbrengen met jouw kids.

Ik kan jou hiermee helpen! Ik ben zo gepassioneerd om andere mama’s te helpen een virtuele assistent te worden, zodat ze hun eigen bedrijf kunnen starten en niets meer moeten missen van hun eigen kind(eren).

Online zichtbaar zijn heeft tot mijn succes geleid.

Zichtbaar zijn op Instagram. Ik vind het leuk en het werkt ook effectief! Ik deel slechts heel weinig mijn kennis en aanbod (dit is een werkpuntje voor mij), maar ik deel wel het belangrijkste: mezelf. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde.

En snel is het blijven gaan…
Na een reeds gevolgde opleiding bij Hallinto startte ik met de technische VA-opleiding van Support Your Business

De klantaanvragen stroomden binnen. Zalig was/is dat!

Ondertussen ben ik ook matchmaker tussen VA’s en ondernemers (om al die klantaanvragen op te vangen 😜), waarbij ik écht kijk naar de persoon. Ik match allereerst op persoonlijkheid want die klik met de klant is van enorm belang. Natuurlijk kijk ik ook naar de kennis van de VA, maar door ervaring wéét ik dat die kennis er sowieso komt, ook al is die er nog niet bij aanvang van de samenwerking.

Als VA mentor help ik je met de ontwikkeling van jouw kennis.

Het allerbelangrijkste om te weten is:
niemand is zoals jij!

Ik gun het jou ook om een succesvol VA bedrijf op te zetten. En ik ga je helpen als jij met mij wilt samenwerken.

⚡BE YOUR OWN HERO⚡

Via Instagram word ik regelmatig benaderd door een startende VA met vragen. Hoe ik aan klanten kom (dit is écht wel de meest gestelde vraag 😜), welke tools ik gebruik, hoe ik te werk ga? Ik beantwoord met plezier deze vragen want ik vind het een compliment als anderen mij om raad vragen of tips van mij wensen. Dat betekent dat zij vinden dat ik goed bezig ben, toch? 😊 Ik ben oprecht trots op mezelf omdat ik zelf dit leven heb ontworpen. En hoe?
Door mezelf te zijn!

Om die reden heb ik mijn 1:1 mentorship traject ⚡BE YOUR OWN HERO⚡ het leven ingeroepen.

Ook jij beschikt over unieke kwaliteiten.

Wees iedere dag gewoon jezelf en werk met de klanten die bij jou passen. Graag neem ik jou mee in mijn ondernemersreis om samen en met veel fun jouw business in te richten. Je hoeft het niet alleen te doen! 

The only thing that’s keeping you from getting what you want is the story you keep telling yourself

Tony Robbins

Herkenbaar?

Today is the day.

Start vandaag, niet morgen!
Je wilt starten met jouw VA business en je hebt iemand nodig die jou daarbij begeleidt. Je wilt je volledig gesteund voelen.  
Dan is het 1:1 mentorship ⚡BE YOUR OWN HERO⚡ zeker iets voor jou.

Wat houdt het traject ⚡BE YOUR OWN HERO⚡ precies in?
Hoe gaan we te werk?

 • Tijdens het 1 op 1 traject ga ik jou 12 weken, 3 maanden ofwel een seizoen lang persoonlijk begeleiden.
  1:1 Mentoring met mij is SUPER hands-on.
 • We starten samen met een kick-off call van 1 uur. Deze vindt plaats via Zoom. Hierin bespreken we waar je momenteel staat en waar je naartoe wilt.
 • Na de kick-off krijg je tweewekelijkse coaching calls.
  In totaal zijn dat 6 zoomcalls van 1 uur.
 • We werken samen in een Trellobord.
 • Wekelijkse check-ins via mail op maandag en vrijdag voor verantwoording (accountability) + motivatie. Trust me, dit helpt écht!
 • Ik overstelp je met al mijn tips & tricks.
 • Ik ben 12 weken lang jouw partner in crime.
 • Je krijgt onbeperkte support via e-mail en Instagram tussen de gesprekken door (en ik bedoel echt onbeperkt). 
 • Je wordt lid van mijn privé Facebook community.
 • Je ontvangt van mij het ebook Dé VA Toolkit van +/- 60 pagina’s over de must know tools & apps to smash jouw VA Business.
 • Je ontvangt van mij een bruikbaar template voor een contract dat je ook voor jouw klanten kan gebruiken.
 • Written for you e-mails (onboarding klant, verhoging uurtarief, ingebrekestelling, stopzetting samenwerking).
 • Contentideeën voor jouw Social Media & more nice to haves
 • Leads & Referrals – om sneller betalende klanten te krijgen. Jij krijgt voorrang in mijn matchmaking systeem met opdrachtgevers.
 • Je ontvangt maar liefst €300 korting op een one page website designed by yours truly.
 • Als jouw persoonlijke cheerleader sta ik klaar met champagne & confetti om JOU te vieren en bezorg ik je extra online zichtbaarheid door jou te taggen op mijn Insta (enkel indien je dit zelf wenst natuurlijk)
 • Als bonus doe ik er nog 1 extra maand e-mailondersteuning bovenop nadat onze samenwerkingstijd reeds is geëindigd.

Jouw investering voor het
⚡BE YOUR OWN HERO⚡ traject is ...

€895

be your own hero

1:1 Mentorship
395 incl.btw
 •  

Non-typical mentorship. Tell me more...

Dit is géén standaard traject.

Geen twee mensen zijn hetzelfde en geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Er zijn hier geen standaardformules.
1:1 mentoring is volledig aanpasbaar aan jou en jouw bedrijf.

Ik weet dat je niet de tijd of het geduld hebt om je weg naar succes te DIY’en of door trial-and-error. Je bent een vrouw met een missie. Me too dus laten we die samen waarmaken.

Mijn mentorship is op maat van de VA die voor mij(n) (scherm) zit. Er is geen vast behandelplan voor iedere VA, geen one-size fits all voor wat ik doe met mijn mentees. Not a typical VA opleiding. De meeste opleidingen gaan standaard over jouw (money) mindset, jouw ideale klant, … En dat kan helemaal prima zijn hoor, wij kunnen dit ook héél uitvoerig bespreken, maar misschien heb je daar wel totaal geen nood aan en is dit voor jou al glashelder. Dit zijn subjects die bijna in alle opleidingen aan bod komen. Jij hebt dit misschien al zoveel keer moeten aanhoren en al enorm veel van jouw kostbare tijd in moeten steken, dat je hier nu echt geen behoefte meer aan hebt. Als dat zo is, dan ben ik de laatste om je daar mee te vervelen. There’s no point.

Wat doen we dan wel?

Kijken waar jij écht nood aan hebt. Wat zijn jouw struggles, dit moeten niet de common VA struggles zijn, je zit misschien wel met andere vragen. I don’t know! Alles kan gewoon. Just ask me.

Natuurlijk weet ik bijlange niet alles, maar wat ik wél weet, is dat als jij mijn traject volgt, ik mij volledig zal toewijden aan jou en jouw bezorgdheden zodat die VA business van jou er met een stabiele basis zal staan. I will help you through it!

Whoop whoop, I already feel like it!

You feel it too?

Wees jezelf, dit is je enige kans om origineel te zijn.

Marcel Pagnol

Onderwerpen
die aan bod kunnen komen.

Waar wil jij het over hebben?
Wat wil jij graag met mij bespreken?
Dat komt in de eerste plaats aan bod.

Maar ook…

 • Wat moet er allemaal geregeld worden als je start?
 • Hoe jouw social media kanalen inzetten?
 • Hoe kom je aan klanten?
 • Welke tools zijn een must?
 • Welke diensten ga je aanbieden?
 • Welk uurtarief vraag je?
 • Hoe onderscheid jij jezelf van de andere VA’s?
 • ………..

Na het⚡BE YOUR OWN HERO⚡ traject

Be true, be you

Wees comfortabel met oncomfortabel te zijn.

The most import thing is dat je jezelf bent en blijft gedurende jouw volledige VA carrière. We leggen alvast de basis hiervan in het 1:1 mentorship. Met raad en daad sta ik je bij, maar jij moet het op het einde van de rit wel allemaal zelf doen. Om die reden is het zoooooo belangrijk dat je je authenticiteit bewaart en vanuit jouw eigen flow jouw bedrijf runt. Daar kom je het verst mee op lange termijn. Believe me!
Om deze stap te zetten moet je eerst uit je comfortzone treden.
Wees comfortabel met oncomfortabel zijn. 

FAQ

Most frequent questions and answers

Heb je besloten dat je mij als jouw mentor wilt? Allereerst proficiat met deze stap! 🥳
Je mag mij hierover een mailtje sturen: ilse@handsonhero.com en dan reply ik met alle info die je moet weten om van start te kunnen gaan.

Instappen in mijn traject kan op elk moment. Zodra jij kiest voor mijn mentorship, neem ik contact met jou op om onze kick-off call vast te leggen. Then it’s on!

Voor jou! 😜
Het is geschikt als jij wilt starten als Virtueel Assistant of als je recent bent opgestart. Het is niet geschikt als je al jaren jouw VA business runt.

Het traject duurt in totaal 3 maanden. Het traject start op de dag van de Kick-off. Als één van ons beide vakantie heeft, dan overleggen we samen een andere datum. Tijdens de vakantie wordt het mentorship gepauzeerd.

Bij het traject zit inbegrepen: 1 keer een kick-off van 1 uur samen met mij en 6 keer een 1 op 1 call met mij van 1 uur per call. De investering bedraagt 895 euro (incl. BTW). Maar momenteel bied ik dit nog aan aan de pilotprijs van €395 (incl. BTW). De duurtijd dat deze pilotprijs geldig blijft is nog niet bepaald. Je kan het traject ook in 2 termijnen betalen. De prijs per termijn is €220 (incl. BTW). De eerste termijn betaal je bij de start van het mentorship. De tweede termijn betaal je in de helft van het traject. Je ontvangt van mij een factuur. Na betaling van de factuur start het traject. Deze kost is aftrekbaar van de belastingen zodat je minder belastbaar inkomen hebt. 

Hands-on Hero | Vennestraat 184 | 3600 Genk
ilse@handsonhero.com
Contact

smooth scroll up Hands-on Hero