Als VA Mentor help ik jou

met het opzetten van jouw eigen VA bedrijf. Je moet het niet alleen doen.

Wow, wat een geweldige ervaring heb ik gehad de afgelopen maanden. Sinds de opstart van mijn VA coaching in december ’22 heb ik al méér dan 100 fantastische vrouwen mogen verwelkomen in mijn trajecten.

Het is zo inspirerend om te zien hoe deze vrouwen, stuk voor stuk, absolute toppers zijn. Ze hebben elk een uniek verhaal en achtergrond, maar één ding hebben ze gemeen: een ondernemersgeest en de wens om hun eigen VA-bedrijf te starten.

Ik voel me enorm vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van deze reis en ik ben zo dankbaar dat deze vrouwen mij hebben vertrouwd als hun mentor. Het is een onbeschrijflijk gevoel om te weten dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan hun succes. Het is geweldig om te zien hoe ze zich hebben ontwikkeld en gegroeid zijn als ondernemers, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Samen hebben we de basis gelegd voor een mooie toekomst vol succes en voldoening. We hebben gewerkt aan hun bedrijfsplannen en strategieën. Maar we hebben ook gepraat over persoonlijke ontwikkeling en de uitdagingen die ondernemerschap met zich meebrengt. 

Ik ben zo trots op deze vrouwen en ik heb alvast erg veel zin om nog meer VA’s te begeleiden op hun reis naar succes. Want één ding is zeker, ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd, maar voor degenen die het aandurven, wacht er een wereld vol mogelijkheden.