VA-Vacay: Work & Fun in the Sun | 3

De zomerse work-life blend

Ik ben weer terug met een nieuwe update van mijn leven als Virtual Assistant tijdens de zomer mét kids. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn bloggen na slechts twee dagen al op een lager pitje staat. Maar hey, als het niet vanzelf gaat, dan laat ik het even rusten. Forceren heeft ook geen zin, toch? We hebben al genoeg dingen in ons leven waar we ons doorheen moeten pushen.

Dus, waarom heb ik niet veel nuttig werk verricht de laatste tijd? Ik kan het niet de schuld geven aan het feit dat mijn kids thuis zijn. Het is gewoon…gebrek aan inspiratie. Ken je dat gevoel? Alsof je constant moet proberen jezelf opnieuw uit te vinden. Ik had mijn zomer bewust vrijgehouden om daarmee bezig te zijn, maar het komt gewoon niet. Balen, hè? Je denkt misschien dat ik dan even lekker niets kan doen, genieten van wat quality-time met mijn kids. Ja, dat is waar, maar het vervelende is dat ik me dan toch schuldig en ongemakkelijk voel omdat ik mijn tijd niet heb besteed aan iets geweldigs voor mijn bedrijf. Waarom, oh waarom is een mens (of in dit geval, moi) zo in elkaar gezet? Ik begon mijn bedrijf juist om er meer te zijn voor mijn kinderen, en nu ben ik er altijd, kan ik even helemaal niets doen, en wat gebeurt er dan? Schuldgevoel. Ugh, irritant!

Dus, mijn doel deze vakantie is niet om het nieuwste, meest geweldige iets uit te vinden, want ik heb al mijn geweldig mentorship voor vrouwen die Virtueel Assistent willen worden. Nee, mijn doel is om méér te genieten van het moment, van het nu. En eerlijk gezegd, daar heb ik altijd moeite mee gehad. Ik moet mezelf hierin trainen, anders is de vakantie voorbij voordat ik het weet en voel ik me weer schuldig dat ik niet genoeg heb kunnen genieten met mijn jongens. Kun je het je voorstellen? Zo ingewikkeld kunnen we het onszelf maken. Herkenbaar?

Maar weet je wat? Dit weekend ga ik er volop van genieten! De temperaturen stijgen tot +30 graden, en mijn kids hebben een late verjaardagsparty gepland met vriendjes die komen zwemmen. Dus ik focus me op die bende jongens. Dat is meer dan genoeg, denk ik zo.

Maandag begin ik weer vol goede moed. Ik heb een mentorcall met iemand die mijn mentorship afrondt én een kick-off call met iemand die mijn Wonder Woman mentorship start. Samen gaan we de komende 6 maanden werken aan de opstart en groei van haar VA-business. Leuke vooruitzichten dus.

Ik wens jullie allemaal een fantastisch weekend en vergeet niet te genieten van de kleine momenten in het leven. Laten we ons niet te druk maken over alles en gewoon even ademhalen. See you soon 👋🏻

Case Study | Online Product Academy

Bron Online Product Academy https://onlineproductacademy.com/case-study-het-verhaal-van-ilse Ilse Schops van Hands-on Hero maakte het waar en leeft haar droom. Of toch bijna. Want terwijl haar balans tussen

Lees verder »