VA-Vacay: Work & Fun in the Sun | 2

Vandaag staan mijn kinderen in de Spotlight

Woensdag 5 juli stond helemaal in het teken van mijn twee kinderen. Ik vind het waardevol om mijn jongens een leuke dag te bezorgen, maar het is ook belangrijk dat ze zich thuis kunnen vermaken zonder dat ik hen constant moet entertainen.

Dus, hoe heb ik mijn dag aangepakt? Allereerst had ik een mentorcall gepland, en deze begon al lekker vroeg (mijn mentee is zelf ook een moeder en vond dit helemaal prima). Om 8 uur gingen we samen aan de slag met het uitwerken van haar aanbod. We hebben haar doelgroep helder gekregen en ook de naam van haar Instagram-account bepaald tijdens deze call. Ik vind het geweldig om met mijn mentees mee te denken zodat hun VA-bedrijf vorm krijgt en ze sneller kunnen groeien.

Na de call had ik gezellig afgesproken met een vriendin en haar kinderen in een binnenspeeltuin. Zo konden wij gezellig bijpraten terwijl de kinderen zich konden uitleven. Al merk ik wel dat mijn tienjarige zoon dit soort speeltuinen niet meer zo boeiend vindt als toen hij zes was. En dat begrijp ik wel. Het is een beetje zoals ondernemer zijn. In het begin vind je de eerste opdrachten ook erg boeiend, maar diezelfde opdrachten jaren later kunnen dan heel saai worden en dan heb je behoefte aan andere, meer uitdagende taken.

Het leuke is dat je als ondernemer zelf kunt bepalen welke kant je op wilt met jouw bedrijf. Zo was ik in het begin van mijn VA-carrière blij om de mailbox van een klant te beheren en hun website up-to-date te houden. Maar na verloop van tijd begon ik me daarin te vervelen en heb ik besloten om die klant los te laten. Dat geeft je de ruimte om uit te zoeken wat je écht wilt en zo kun je groeien. En ik ben zeker gegroeid (niet in lengte, want ik blijf een klein mens 😜), maar ik ben gegroeid als ondernemer en weet nu nog beter welke richting ik op wil gaan. Het begeleiden van vrouwen om VA te worden is mij op het lijf geschreven. Ik doe dit ontzettend graag en het geeft me enorm veel energie.

Probeer ook iets te vinden waar jij elke dag met plezier voor uit bed komt. Dit is mijn opdracht aan jou. Denk er eens goed over na. Schrijf jouw ideale (werk)dag op. Hoe ziet die eruit? Werk eraan om deze ideale dag werkelijkheid te maken. Succes! En deel gerust jouw ideale dag met mij als je wilt.

Case Study | Online Product Academy

Bron Online Product Academy https://onlineproductacademy.com/case-study-het-verhaal-van-ilse Ilse Schops van Hands-on Hero maakte het waar en leeft haar droom. Of toch bijna. Want terwijl haar balans tussen

Lees verder »