I am a VA & I love it

Wil jij ook graag…

 • van thuis uit werken of vanuit een gezellig koffietentje?
 • elke dag je kinderen zelf van school kunnen halen?
 • thuis zijn wanneer je kids vakantie hebben of ziek zijn?
 • zelf bepalen wanneer en voor wie jij werkt?

👉 word dan een VA just like me

VA MOM
Mijn nummer één reden waarom ik VA ben geworden & so much more...

Wil je VA worden maar ben je nog niet volledig overtuigd?
Check hier alle redenen waarom een VA (mama) worden écht wel een goed plan is. 
👇👇👇

Dit is mijn nummer 1 reden waarom ik VA geworden ben.

Er zijn niet veel jobs waarbij je thuis kan zijn om veel tijd met je kids door te brengen terwijl je ook werkt.

Mijn nummer 1 reden voor het bouwen van mijn VA business zijn mijn kinderen, my sweet boys. Ik wilde mijn kinderen zelf naar school kunnen brengen en ik wilde ook elke dag terug aan de schoolpoort staan om ze te halen zodat ze niet naar de naschoolse opvang moesten. Ik heb nu gelukkige jongens die hier erg van genieten.

Ik heb in mijn 20 jaar loondienst bij verschillende bedrijven gewerkt maar ik heb nog nooit zoveel voldoening uit mijn werk gehaald als nu tijdens het runnen van mijn eigen VA business.

VA zijn is geweldig! Je kiest zelf voor wie je wil werken en waar je wil werken. Je reageert enkel op oproepen als je interesse hebt want JIJ kiest! Het is zooo bevredigend en belonend als je klanten je bedanken voor het makkelijker en minder stressvol maken van hun leven! Ik heb het ondertussen al vaak gehoord én het blijft geweldig!

Of je nu een alleenstaande mama bent die genoeg moet verdienen om alles te betalen, of je wilt gewoon bijdragen aan het onderhouden van je gezin. Met een VA bedrijf is dit allemaal mogelijk!

Geen schoolgelegenheden meer missen of vrij moeten nemen als de kinderen een week of langer ziek zijn. Schoolvakanties zoals de herfstvakantie, de kerstvakantie en de zomervakantie kan je besteden aan leuke dingen met jouw kinderen doen in plaats van ze naar de opvang of zomerkampen te sturen. En bovendien moet je geen geld uitgeven aan opvang.

Een thuisblijfmoeder zijn kan eenzaam zijn. Maar als je werkt als VA heb je communicatie met klanten, vaak per telefoon of via zoom en e-mail. Dus believe me, het voelt niet eenzaam. Ik zit voor mijn werk ook veel op social media om met mensen te chatten. Ook spreek ik regelmatig met andere onderneemsters af én regel ik zelf netwerkevents. Lonely? I don’t think so.

Dit is een groot voordeel aan het runnen van jouw eigen bedrijf. Je kan kiezen met wie je werkt. Soms lijkt het op het eerste gezicht jouw ideale klant en blijkt het nadien toch niet zo te zijn, dan kan je de samenwerking alsnog stopzetten.

Het moet gewoonweg goed aanvoelen! Dat lijkt misschien te simpel, maar dat is het niet. Als een klant vervelend of veeleisend wordt, of het is gewoon écht jouw match niet, dan moet je niet langer met deze klant blijven werken. Je kan in je contract zetten dat beide partijen het contract onmiddellijk kunnen beëindigen om welke reden dan ook.

Ik hou van deze mogelijkheid om mijn eigen werktijden te kiezen! Het is geweldig!

De meeste VA’s werken niet in het weekend of op bepaalde dagen van de week, je kunt dat allemaal in het contract zetten zodat jouw klanten op de hoogte zijn van jouw werkwijze en beschikbaarheid. Voor de meeste klanten maakt dit allemaal niet uit, als het werk maar gedaan is wanneer het moet gedaan zijn.

Ik ben echt een morning person dus ik sta graag keivroeg op om al wat werk te verrichten vóór mijn kids wakker zijn. Ik zorg voor hun ontbijt en breng ze naar school en werk nadien weer verder. Ik pik ze ook weer terug op van ‘t school en naargelang er nog veel te doen is, werk ik nog wat verder of niet. Ik werk soms ook op een zaterdag of zondag, omdat ik dat aangenaam werken vind. Jij doet het zoals jij het wil.

Iedereen is anders! Er zijn mensen die graag dag in dag uit hetzelfde doen, maar dat ben ik niet. Blijkbaar noemt men dat een creatieve generalist. Ik geniet ervan om dagelijks verschillende taken te doen en regelmatig iets nieuws te leren.

Als VA wordt aan jou gevraagd om een verscheidenheid aan diensten te doen, van het antwoorden van e-mails, het opzetten van e-mail marketing, posten op social media accounts, het maken van visuals in Canva, het schrijven van blogs, het helpen opzetten van websitepagina’s, het bijhouden van website en social media statistieken, en nog veel meer.

De meeste van je klanten zullen je nodig hebben om een paar verschillende dingen te doen, maar die verschillende dingen komen wel elke week terug. Je weet dus wat er elke week van je verwacht wordt, maar het zijn een hoop dingen en niet elke dag hetzelfde, zodat je je niet gaat vervelen.

Als je in een stad woont is reizen van en naar je werk tijdrovend en duur als je zelf rijdt of maandelijks voor een bus- of treinkaart moet betalen. Stadsvervoer is niet leuk. Als VA kan je lekker thuis aan jouw bureau werken én kan je dat openbaar vervoer vermijden.

Je bent een positief rolmodel voor je kinderen. Je kunt ze op een leuke manier zakelijke vaardigheden leren als ze hierin interesse tonen. 

Yes! Je hebt weer tijd voor dingen te doen die je leuk vindt.

Je kan de mama zijn die je altijd al wou zijn én genoeg tijd doorbrengen met jouw kids.

Ik kan jou hiermee helpen! Ik ben zo gepassioneerd om andere mama’s te helpen een virtuele assistent te worden, zodat ze hun eigen bedrijf kunnen starten en niets meer moeten missen van hun eigen kind(eren).

Online zichtbaar zijn heeft tot mijn succes geleid.

Zichtbaar zijn op Instagram. Ik vind het leuk en het werkt ook effectief. Ik deel iets te weinig mijn kennis en aanbod, maar ik deel wel het belangrijkste: mezelf. En net omdat ik ‘mijn authentieke ik’ toon op Instagram, haal ik het grootste deel van mijn klanten ook hieruit.

Na een reeds gevolgde opleiding bij Hallinto heb ik ook ik de technische VA-opleiding van Support Your Business  gedaan waardoor de klantaanvragen binnen stroomden.

Ondertussen ben ik ook matchmaker tussen VA’s en ondernemers (om al die klantaanvragen op te vangen 😜), waarbij ik écht kijk naar de persoon. Ik match allereerst op persoonlijkheid want die klik met de klant is van enorm belang. Natuurlijk kijk ik ook naar de kennis van de VA, maar door ervaring wéét ik dat die kennis er sowieso komt, ook al is die er nog niet bij aanvang van de samenwerking.

Als VA mentor help ik je met de ontwikkeling van jouw kennis. Een mentorship volgen is super waardevol en de investering waard. Zelf volg ik momenteel het 6-maanden 1:1 mentorship van business coach An Siebens. Ook ik wil blijven groeien en mijn kennis verruimen om jou nog beter te kunnen helpen.

Het allerbelangrijkste om te weten is:
niemand is zoals jij!

Ik gun het jou ook om een succesvol VA bedrijf op te zetten. En ik ga je helpen als jij met mij wilt samenwerken.

⚡BE YOUR OWN HERO⚡

Via Instagram word ik regelmatig benaderd door een startende VA met vragen. Hoe ik aan klanten kom (dit is écht wel de meest gestelde vraag 😜), welke tools ik gebruik, hoe ik te werk ga? Ik beantwoord met plezier deze vragen want ik vind het een compliment als anderen mij om raad vragen of tips van mij wensen. Dat betekent dat zij vinden dat ik goed bezig ben, toch? 😊 Ik ben oprecht trots op mezelf omdat ik zelf dit leven heb ontworpen. En hoe?

Door mezelf te zijn!

Om die reden heb ik mijn mentorship traject

BE YOUR OWN HERO⚡

 het leven ingeroepen.

Ook jij beschikt over unieke kwaliteiten.

Wees iedere dag gewoon jezelf en werk met de klanten die bij jou passen. Graag neem ik jou mee in mijn ondernemersreis om samen en met veel fun jouw business in te richten. Je hoeft het niet alleen te doen! 

The only thing that’s keeping you from getting what you want is the story you keep telling yourself

Herkenbaar?

Today is the day.

Start vandaag, niet morgen!
Je wilt starten met jouw VA business en je hebt iemand nodig die jou daarbij begeleidt. Je wilt je volledig gesteund voelen.  
Dan is het mentorship ⚡BE YOUR OWN HERO⚡ zeker iets voor jou. Mijn traject omvat zowel een diepgaande cursus (opleiding) als persoonlijke coaching – het complete pakket.

Wat houdt mijn ⚡BE YOUR OWN HERO⚡ traject precies in?

BE YOUR OWN HERO

295/maand
 • kick-off call van 1 uur
 • 5 calls van 45 minuten (binnen 6 maanden na kick-off call)
 • lifetime toegang tot zéér uitgebreid Trellobord - echt alles wat je als opstartende VA moet weten staat er in (= VA cursus/opleiding)
 • ik ben jouw 'speed dial' support op ons gezamenlijk Trellobord, altijd beschikbaar voor vragen en bij nood
 • ik ben gedurende 6 maanden jouw partner in crime
 • lifetime lid van mijn privé Facebook community
 • leads & referrals - priority status in mijn matchmaking systeem
 • extra online zichtbaarheid (taggen op Instagram)
 • INCLUSIEF de VA Hero Instagram kit t.w.v. €165
 • INCLUSIEF de VA Hero Legal Freaks Kit t.w.v. €195
 • INCLUSIEF de VA Hero Notion Workspace t.w.v. €550
 • Jouw investering voor dit 6 maanden 1:1 coaching traject is €1595 of €295 per maand* (*gedurende 6 maanden)
6 maanden

+
BONUS

⚡️ Mindset SEO Sales skills Social Media Productiviteit Tech VA Website strategie Canva LinkedIn ⚡️

Masterclass

Masterclass Mindset
Sharon Cobert van Sharon Cobert
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Masterclass Sales Skills
An Siebens van For the love of growth
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Website blueprint
Sofie Vranckx van Virtual Fixer
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Masterclass SEO
Cynthia Vanoirbeek van Saint Noire Studio
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Masterclass Social Media
Io Merola van COPIO & Content
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Masterclass Productiviteit
Willeke Vanoirbeek van Featuring Willy
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Masterclass Tech VA
Florette Vervloet van Florette INTECH
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Masterclass Canva
Sharon Moerman van Mura Media
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Masterclass LinkedIn
Annelies Delmoitié van Andless
INCLUSIEF IN DE 2 TRAJECTEN
Previous slide
Next slide

Wow, wat een geweldige ervaring heb ik gehad de afgelopen maanden. Sinds de opstart van mijn mentorship in december ’22 heb ik al 30 fantastische vrouwen mogen verwelkomen in mijn mentorship.

Het is zo inspirerend om te zien hoe deze vrouwen, stuk voor stuk, absolute toppers zijn. Ze hebben elk een uniek verhaal en achtergrond, maar één ding hebben ze gemeen: een ondernemersgeest en de wens om hun eigen VA-bedrijf te starten.

Ik voel me enorm vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van deze reis en ik ben zo dankbaar dat deze vrouwen mij hebben vertrouwd als hun mentor. Het is een onbeschrijflijk gevoel om te weten dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan hun succes. Het is geweldig om te zien hoe ze zich hebben ontwikkeld en gegroeid zijn als ondernemers, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Samen hebben we de basis gelegd voor een mooie toekomst vol succes en voldoening. We hebben gewerkt aan hun bedrijfsplannen en strategieën. Maar we hebben ook gepraat over persoonlijke ontwikkeling en de uitdagingen die ondernemerschap met zich meebrengt. 

Ik ben zo trots op deze vrouwen en ik heb alvast erg veel zin om nog meer VA’s te begeleiden op hun reis naar succes. Want één ding is zeker, ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd, maar voor degenen die het aandurven, wacht er een wereld vol mogelijkheden.

💗 Mooie woorden 💗

Natasja Versavel van Dapper Ondernemen review voor VA Mentor Ilse
Review Leslie Bogaerts over mentorship BE YOUR OWN HERO van Ilse Schops, Hands-on Hero
Review Jamilla Waas-van de Scheur Virtual Assistent Hands-on Hero
review Heidi Soetemans VA Heidi voor Ilse, VA coach van Hands-on Hero
Review mentorship Hands-on Hero BE YOUR OWN HERO Tess Bracke
review van Caroline Peters van Carpe-dm voor VA coach Ilse

... en nog zoveel meer

Non-typical mentorship. Tell me more...

Dit is géén standaard traject.

Geen twee mensen zijn hetzelfde en geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Er zijn hier geen standaardformules.
Dit mentorship is volledig aanpasbaar aan jou en jouw bedrijf.

Ik weet dat je niet de tijd of het geduld hebt om je weg naar succes te DIY’en of door trial-and-error. Je bent een vrouw met een missie. Me too dus laten we die samen waarmaken.

Mijn mentorship is op maat van jou. Er is geen vast behandelplan voor iedere VA, geen one-size fits all voor wat ik doe met mijn mentees. 

Wat doen we dan wel?

Kijken waar jij écht nood aan hebt. Wat zijn jouw struggles, dit moeten niet de common VA struggles zijn, je zit misschien wel met andere vragen. I don’t know! Alles kan gewoon. Just ask me.

Natuurlijk weet ik bijlange niet alles, maar wat ik wél weet, is dat als jij mijn traject volgt, ik mij volledig zal toewijden aan jou en jouw bezorgdheden zodat die VA business van jou er met een stabiele basis zal staan. I will help you through it!

Whoop whoop, I already feel like it!

You feel it too?

Wees jezelf, dit is je enige kans om origineel te zijn.

Onderwerpen
die aan bod kunnen komen.

Waar wil jij het over hebben?
Wat wil jij graag met mij bespreken?
Dat komt in de eerste plaats aan bod.

Maar ook…

 • Wat moet er allemaal geregeld worden als je start?
 • Hoe zet je een eigen bedrijf op naast jouw loondienstbaan en dit in combinatie met je gezin?
 • Hoe jouw social media kanalen inzetten?
 • Hoe vind je klanten? En hoe zorg je dat klanten naar jou toekomen?
 • Hoe zorg je voor tevreden klanten en waardevolle samenwerkingen voor de lange termijn?
 • Welke tools zijn een must?
 • Welke diensten ga je aanbieden?
 • Welk uurtarief vraag je?
 • Hoe onderscheid jij jezelf van de andere VA’s?
 • ………..

Na het⚡BE YOUR OWN HERO⚡ traject

💗 Nog meer mooie woorden 💗

Be true, be you

Wees comfortabel met oncomfortabel te zijn.

The most import thing is dat je jezelf bent en blijft gedurende jouw volledige VA carrière. We leggen alvast de basis hiervan in het mentorship. Met raad en daad sta ik je bij, maar jij moet het op het einde van de rit wel allemaal zelf doen. Om die reden is het zo belangrijk dat je je authenticiteit bewaart en vanuit jouw eigen flow jouw bedrijf runt. Daar kom je het verst mee op lange termijn. Believe me!
Om deze stap te zetten moet je eerst uit je comfortzone treden.
Wees comfortabel met oncomfortabel zijn. 

FAQ

Most frequent questions and answers

Heb je besloten dat je mij als jouw mentor wilt? Allereerst proficiat met deze stap! 🥳

Je kan onmiddellijk via de betaalpagina die je bij het traject op deze pagina tegenkomt reeds betalen om in te stappen in mijn mentorship en dan hoor je zeer snel van mij.

 • Mijn mentorship is allesomvattend. Het is zowel een uitgebreide cursus alsook persoonlijke 1:1 coaching. Je hoeft niet eerst een opleiding te volgen. Mijn traject leidt jou op van zero to Hero. Het bevat alles wat je als opstartende VA moet weten.
 • Ik ga jou tijdens het traject persoonlijk begeleiden (via calls, gezamenlijk Trellobord, mails, dm’s). 
 • We starten samen met een kick-off call van 1 uur. Deze vindt plaats via Zoom.
 • Na de kick-off krijg je nog 5 coaching calls van 45 minuten.  De data van deze calls plannen we samen in. Ik hou er niet van om deze op voorhand op vastgelegde momenten in te plannen. We plannen ze in wanneer jij hier écht nood aan hebt, natuurlijk wel binnen onze samenwerkingsperiode.
 • Je ontvangt van mij waardevolle info via een persoonlijk Trellobord (= zeer uitgebreid cursusmateriaal).
 • Ik overstelp je met al mijn tips & tricks.
 • Ik ben gedurende de gekozen periode jouw partner in crime.
 • Je kan mij 24/7 bereiken via ons gezamenlijk Trellobord. No limits.
 • Je wordt lifetime lid van mijn privé Facebook community.
 • Leads & Referrals – om sneller betalende klanten te krijgen. Als jij je inschrijft in mijn matchmaking systeem, dan krijg jij voorrang.
 • Als jouw persoonlijke cheerleader sta ik klaar met champagne & confetti om JOU te vieren en bezorg ik je extra online zichtbaarheid door jou te taggen op mijn Insta (enkel indien je dit zelf wenst natuurlijk).
 • Je ontvangt geweldige extra’s die jouw VA business extra laten boomen. VA Hero Notion Workspace, VA Hero Instagram kit, VA Hero Legal Freaks kit.

Instappen in mijn traject kan op elk moment. Zodra jij kiest voor mijn mentorship, neem ik contact met jou op om onze kick-off call vast te leggen. Then it’s on!

Voor jou! 😜
Het is geschikt als jij wilt starten als Virtueel Assistant of als je recent bent opgestart. Het is niet geschikt als je al meer dan 4 jaar jouw VA business runt.
Ook al heb je nog totaal geen ervaring als onderneemster of heb je in loondienst niets vergelijkbaar gedaan, toch kan je succesvol worden als VA met behulp van mijn traject.

Het traject duurt 6 maanden. Het traject start op de dag van de kick-off call. Als één van ons beiden vakantie heeft, dan duwen we even op de pauzeknop en zetten we het nadien voort.

De prijs van het traject is €1595 (EXCLUSIEF BTW). Je kan het traject ook in termijnen betalen met een administratieve meerkost. De kost van mijn mentorship is aftrekbaar van de belastingen zodat je minder belastbaar inkomen hebt. Ik werk niet met KMO-portefeuille.

Ja, je kan het traject ook in termijnen betalen met een administratieve meerkost.
De kost van mijn mentorship is aftrekbaar van de belastingen zodat je minder belastbaar inkomen hebt. Ik werk niet met KMO-portefeuille.

Het Trellobord omvat een zeer uitgebreide cursus. Je vindt er o.a. volgende zaken in terug:

 • Wettelijke set up van jouw VA bedrijf
 • (Money) mindset + (financiële) doelen
 • Bepaling uurtarief
 • Jouw aanbod / diensten bepalen
 • Hoe aan klanten geraken
 • Hoe zichtbaarheid creëren 
 • Social Media tips
 • Tips voor een vlot kennismakingsgesprek met een potentiële klant
 • Aftersales
 • Offertes
 • Contracten
 • Onboarding bij klanten
 • Offboarding bij klanten
 • Succesvol samenwerken met klanten
 • Valkuilen
 • Selfcare
 • De VA Hero toolkit, een e-book van +/- 60 pagina’s over de must know tools om jouw VA business te smashen
 • Nice to have & nice to know: written for you e-mails, samenwerkingstemplate in Notion, invulpagina’s in Canva Mijn eerste jaar als VA, contentideeën, Canva template contentplanner, overzicht netwerkevents, onboarding gids, vragenlijst kennismakingsgesprek, …
 • & so much more

Mijn mentorship traject bestaat zowel uit een cursus met enorm veel uitgeschreven informatie, echt alles wat je als (opstartende) VA moet weten vind je terug in mijn Trellobord. Daar bovenop bied ik 1:1 coaching. Volgens mijn (ex)mentees ben ik dé meest bereikbare en toegankelijke persoon om mee samen te werken en ervaren ze het als erg comfortabel om mij vragen te stellen alsook mij te contacteren als ze in een dipje zitten, maar ook om leuke momenten met mij te delen. Lees gerust hun reviews en beslis zelf wat je vindt van hun ervaring met mij.

Sowieso moet je het aantal uren van onze calls tellen en dan hangt het er voor de rest van af hoeveel tijd jij gaat besteden om aan de slag te gaan met alle informatie die jij van mij ontvangt. Je kan jouw tijd perfect zelf indelen en stap per stap werken en zo dit traject voltooien. De bedoeling is dat je in de actiestand komt en effectief jouw bedrijf gaat opstarten en laten groeien.

Heb je naast het financiële aspect nog andere bezwaren die jou tegenhouden om in mijn traject te stappen? Contacteer me gerust om hier over te babbelen (ilse@handsonhero.com).
Hou ook in mind wat het jou gaat kosten als je niet in mijn traject stapt. Geen klanten? Geen omzet? Geen droomleven als VA?
Weet ook dat je het traject in termijnen kan betalen (zelfs per maand betalen, dus in 6 termijnen). Dit is écht uitzonderlijk, wordt door weinig coaches gedaan. 
De kost van mijn mentorship is aftrekbaar van de belastingen zodat je minder belastbaar inkomen hebt. Ik werk niet met KMO-portefeuille.

Hands-on Hero | Vennestraat 184 | 3600 Genk
ilse@handsonhero.com
Contact