Browse & Buy

Deze Browse & Buy pagina heb ik speciaal voor jou ontworpen.
Hier kun je op je gemak rondkijken en ontdekken welke items je nodig hebt om jouw virtual assistant business naar een hoger level te tillen.

Mijn doel is om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van de beste online producten en/of diensten die passen bij jouw specifieke behoeften en doelen. 

Wat heb ik nodig voor mijn VA business?

Als virtual assistant is het belangrijk om goed te weten wat je nodig hebt om je carrière verder te ontwikkelen en te laten groeien. Het is van essentieel belang om je eigen pad te kiezen en niet te worden beïnvloed door de meningen van anderen.

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bepalen wat je nodig hebt om verder te komen in je VA-carrière. Allereerst is het belangrijk om je eigen vaardigheden en kennis te beoordelen. Welke vaardigheden heb je al en welke kun je verder ontwikkelen om jezelf als VA te verbeteren? Ben je juridisch al in orde? Hoe zit het met je Social Media?

Maar bovenal is het belangrijk om naar jezelf te luisteren en te doen wat goed voelt voor jou. Als je twijfelt over welke richting je moet inslaan in je VA-carrière, dan kan het nuttig zijn om een gesprek te plannen met mij zodat ik je verder op weg kan helpen en waardevolle inzichten kan bieden.

 

BE YOUR OWN HERO
mentorship traject
6 maanden

VA Hero
Legal Freaks kit
voor VA's uit België

VA Hero
Legal Freaks kit
voor VA's uit Nederland

VA Hero
Notion
Workspace

VA Hero
Instagram
kit

Hands-on Hero | Vennestraat 184 | 3600 Genk
ilse@handsonhero.com
Contact